Hlavní obsah

Jak muž pozná již na první schůzce, že ho žena chce

Novinky, das

Při prvních schůzkách hraje vždy velmi důležitou roli nervozita. Strach z případného odmítnutí pak může způsobit nejeden trapas. O vzájemných sympatiích či antipatiích může ledaco prozradit řeč těla. Pokud se tedy muž chce dozvědět, jak to s ním dívka myslí, pak se musí zaměřit na její nohy, které podle odborníků nejlépe vypovídají pravdu o ženských pocitech.

Jak muž pozná, že po něm žena touží?Video: Novinky

 
Článek

Pokud se muž ženě líbí a je jí sympatický, pak dívka pohybuje nohama volně, nenuceně, volí pohodlný a nenásilný způsob sezení. Je-li jí nesympatický, pak zaujímá obranný postoj a tedy nohy krčí či kříží pod sebe. Velká nervozita ženy se pozná i tak, že žena sedí jakoby v křeči, kdy drží nohy pevně u sebe.

Souvislost pohybů nohou s lidskými pocity objevil profesor Geoff Beattie. Podle něj, když se lidé potkají poprvé, nemusí být známkou jejich vzájemných sympatií, když se na sebe usmívají. Za úsměvem totiž může být skrytý i odpor. Pokud ovšem žena u smíchu současně hýbe nohou, či oběma nohama, pak má muž vyhráno. Evidentně se ženě líbí a nemusí se tedy bát jejího odmítnutí.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak zaručeně sbalit chlapa na celý život

Najít toho pravého muže pro život dnes není vůbec jednoduché. Přestože existuje celá řada možností pro seznámení, stále více lidí s tím má problémy. Někdy za...

Výběr článků

Načítám