Hlavní obsah

Za nevěru čeká baseballistu manželčin krutý trest

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Manželka předního hráče amerického baseballového týmu Krise Bensona svému manželovi pohrozila, že kdyby se dozvěděla o jeho nevěře, čeká ho krutá pomsta. V takovém případě se prý vyspí s každým z jeho týmových kolegů.

Foto: Marek Malůšek

Rychlé šípy. Zleva David Vacke, Tomáš Šulaj, David Vaculík, Petr Čagánek a Zdeněk Trčálek.

Článek

Anna Bensonová, někdejší modelka a striptérka, kterou magazín pro pány FHM označil za nejžhavější ženu, která se kolem baseballu pohybuje, se nedávno provdala za nadhazovače New York Mets Krise Bensona.

V baseballovém mužstvu hrají obvykle na tři desítky hráčů. Další až tři desítky lidí, koučů, trenérů, masérů, kustodů a dalších pomocných sil tvoří nedílnou součást týmu.

V rozhlasové show Howarda Sterna temperamentní Anička prohlásila, že kdyby odhalila manželovu nevěru, klidně si to v posteli rozdá se všemi členy jeho týmu. "Opravdu se všemi? I s kouči a trenéry?" ptal se nevěřícně Stern. "Se všemi, na každého se dostane," odpověděla krásná Anna.

Kdyby mě můj manžel podvedl a připravil mi takové ponížení, na oplátku bych mu udělala ostudu, jakou si ani v nejhorších snech nedokáže představit, zdůraznila Bensonová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám