Hlavní obsah

Vibrátor na parkovišti vyvolal paniku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

VÍDEŇ

Rakouští specialisté na výbušniny zastavili provoz na dálnici kvůli podezřelému balíčku, který nápadně připomínal bombu. Po jeho rozbalení se odborníci přesvědčili o kurióznosti svého omylu. Uvnitř totiž nalezli vibrátor. Informaci v pátek přinesl zpravodajský server Ananova.

Foto: Dana Ehlová

Zámek Doudleby nad Orlicí zve na farmářské trhy ve znamení ořechů a večerní koncert Pavla Žalmana Lohonky v zámecké sýpce.

Článek

Policii zalarmoval řidič, který na frekventovaném parkovišti našel podivný zabalený předmět, z něhož vycházely nezvyklé zvuky.

Vyděšený muž proto zavolal na policejní stanici a strážníkům popsal "balíček obsahující načasovanou bombu".

Vibrátor slabě tikal

Experti na výbušniny inkriminovanou oblast neprodyšně uzavřeli a chystali se domnělou bombu zneškodnit. Po pečlivém a opatrném prozkoumání však zjistili, že místo nebezpečné výbušniny mají co do činění s několika video nahrávkami s pornofilmy a jedním vibrátorem.

"Když naši specialisté otevřeli podezřelý předmět, došlo nám, že se v něm skrývají sexuální pomůcky," uvedl Peter Freudelsberger, tiskový mluvčí místní policie.

"Vibrátor byl spuštěn, ale už skoro nefungoval, protože se mu vybily baterky. Přístroj vydával jen slabý zvuk připomínající tikot hodin," vysvětlil mluvčí.

Policie nalezené předměty zajistila, neočekává se však, že by si je jejich majitel přišel vyzvednout.

Reklama

Související články

Vibrátor není dobrý narozeninový dárek

Žalobu na svého souseda podala třicetiletá Němka za to, že jí k narozeninám dal obrovský fialový vibrátor. Iris P. z Merseburgu ve spolkové zemi Sasko -...

Jihoafričanky si spletly vibrátor s bombou

Jihoafričanky z provincie Západní Kapsko, které se prohrabávaly v odpadcích na skládce, se pořádně vyděsily poté, co zaslechly neobvyklé zvuky linoucí...

Výběr článků

Načítám