Hlavní obsah

Striptýz Crazy Horse připadl Belgičanům

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Světoznámý erotický klub Crazy Horse v Paříži budou napříště řídit Belgičané. Zakoupili jej dva belgičtí investoři. Všechny tři děti zakladatele striptýzového kabaretu Alaina Bernardina se ale budou ještě chvíli na rozvoji podniku podílet.

Článek

Prodej se konal již v pátek, potomci zakladatele klubu to oficiálně potvrdili teprve v pondělí.

Crazy Horse se nachází na ulici Geroge V. nedaleko Champs-Élyssées. V roce 1951 ho založil Alain Bernardin, který z klubu učinil místo žijící především v noci. Na pódium nasadil krásné a spoře oblečené tanečnice, na každé představení pečlivě dohlížel. Když v roce 1994 náhle zemřel, podnik po něm převzali jeho dva synové Didier, Pascal a dcera Sophie.

Ti nyní veškerý kapitál postoupili akcionářské skupině, kterou zastupují dva belgičtí investoři Philippe Lhomme a Yannick Kalantarian. Striptýzový klub by se měl v budoucnu začít rozšiřovat do zahraničí. Potomci zakladatele budou novým majitelům několik měsíců radit, aby zajistili hladký přechod a napomohli projektu rozvoje.

V roce 2001 byl jeden striptýzový klub Crazy Horse otevřen v Las Vegas. Letos by měl být provoz dalšího zahájen v Singapuru.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám