Hlavní obsah

S vlastním zadkem je spokojeno minimum lidí

Novinky, Korzo/Plus

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Schválně zkuste zapřemýšlet, kolik znáte ve svém okolí lidí, kteří jsou naprosto spokojeni se svým zevnějškem. Vaše zjištění bude mnohem zajímavější, pokud se zeptáte na spokojenost se zadnicí. Na svém pozadí by totiž podle průzkumu, jehož výsledky zveřejnil internetový server eDiets.com., nic neměnilo pouhých šest procent lidí.

Foto: Eva Kočová

Pohled do galerie

Článek

"Jen 5,8 procenta dotázaných respondentů je se svojí zadnicí spokojeno a s největší pravděpodobností na ní nebudou v dohledné době nic měnit. Což znamená, že se nehodlají věnovat žádným cvikům ani držet jakékoliv diety. Klíčovým zjištěním ale bylo to, že téměř tři čtvrtiny lidí mají se svým pozadím spíše problémy," přiblížil výsledky výzkumu Raphael Calzadilla, který je na eDiets.com hlavním expertem na fitness.

"Pokud bychom si výsledky přiblížili podrobněji, pak rovná 42 procenta lidí jsou se svým pozadím velmi nespokojena a 29,3 procenta respondentů by uvítalo jinou zadnici než tu, která je zdobí nyní. Když to sečteme, vychází nám skutečně tři čtvrtiny nespokojených lidí, což je hrůzu nahánějící číslo. Většině z nich je přitom cizí jakékoliv posilování, cvičení nebo diety, tedy alespoň ty, které by ovlivňovaly vzhled právě jejich zadnice," upřesnil Calzadilla.

"Příjemné ovšem je, že devět procent dotázaných je se svým pozadím spokojeno, 13,7 procenta respondentů spíše spokojeno, a 5,8 procenta se za svoji zadnici nejen nemá proč stydět, ale navíc si myslí, že ji mají nádhernou," dodal.

Anketa

Jste spokojen(a) s vaším pozadím?
ano
54,7 %
ne
45,3 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 139 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám