Hlavní obsah

S poruchou erekce brzy možná pomůže i speciální povlečení s Viagrou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barcelona

Vynález Pepa Torrese se možná stane vynálezem roku, ačkoli on se původně snažil vyrobit pouze vtípek pro přátele. Tento španělský nanotechnolog prostě napustil vlákna bavlny Viagrou a utkal z nich povlečení. Jenže když se o jeho vynálezu doslechli unavení podnikatelé, zaplavily ho tisíce žádostí o výrobek.

Článek

Princip je jednoduchý. Unavený muž bez erekce ulehne do peřin, které jsou povlečeny ve speciální bavlně napuštěné Viagrou. Jak se textilie otírá o tělo, účinná látka proniká kůží do krve. Ještě brzy nad ránem se z vyčerpaného partnera probudí dravec.

O povlečení je velký zájem

„Začalo to všechno vlastně jako vtip poté, co jsme viděli nějakou německou studii, podle níž mnoho podnikatelů má jen málo sexu, protože jsou příliš unavení z práce,“ přiznal Torres pro britský The Sun. „Ale pak nám začalo volat tolik lidí, že jsme se rozhodli začít toto povlečení vyrábět ve velkém,“ dodává nanotechnolog.

„Lidé, co to testovali, říkají, že jim začalo pulzovat v hlavě, to je další problém. A nemohli se soustředit vůbec na nic vyjma… no, však víte,“ tvrdil s úsměvem Torres britskému The Sun.

Jak často a zda vůbec bude možné povlečení prát, zatím Torres tají.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám