Hlavní obsah

Romantika Paříže upadá, vítězí Las Vegas

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LAS VEGAS

Čerstvý průzkum prokázal, že dosud nejromantičtější město na světě Paříž ztrácí na oblibě. Metropole nad Seinou byla překonána. Zamilované páry stále častěji míří do Las Vegas, kde tráví romantickou dovolenou či líbánky.

Foto: archiv 14|15 BAŤŮV INSTITUT

Celý program se odehraje ve 14|15 BAŤOVĚ INSTITUTU ve Zlíně.

Článek

Mánii vyvolala dvaadvacetiletá zpěvačka Britney Spearsová, která se v hráčském království začátkem letošního roku bleskově vdala za svého kamaráda z dětství Jasona Allena Alexandera a po 55 hodinách si sňatek rozmyslela.

Hlasujte v anketě pod článkem:
Které město je pro vás nejromantičtější?

"Pokud milenci doposud jezdili do Paříže nebo Říma, dnes rozhodně vede Las Vegas. Počet hotelových rezervací tu od začátku roku stále roste a nyní je o čtyřicet procent vyšší než loni. Není pochyb o tom, že za příval může manželství Spearsové, která se provdala v lasvegaské The Little White Chapel," tvrdí Dermot Halpin z cestovatelského internetového serveru Expedia. 

Rozvod je složitější

Podle Halpina však Paříž i nadále zůstává jedním z nejvíce vyhledávaných měst. Stále více lidí ale romantické uličky mění za poker.

Halpin upozorňuje, že výletníci se mnohdy nechávají strhnout tamní atmosférou. Varuje proto návštěvníky, aby si svůj krok vstoupit do manželství vždy dobře rozmysleli.  

"Říct "ano" je v Las Vegas jednoduché, ale rozvody pak musejí probíhat klasickou soudní cestou," prohlásil Halpin a dodal, že rozvody bývají komplikovanější.

Anketa

Které město je pro vás nejromantičtější?
Paříž
39 %
Las Vegas
17 %
Praha
18,1 %
Jiné město
25,9 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 618 čtenářů.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám