Hlavní obsah

Rekordman z Keni měl již sto třicet manželek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

KEŇA

Ancentus Akuku Keni se již stotřicetkrát oženil. Poprvé se před oltář dostavil se svou první ženou Dinah v roce 1939. Jeho nejčerstvější novomanželkou je teprve dvacetiletá dívka, s níž se oženil v roce 1999.

Foto: Život dětem
Článek

"Nikdo mě ke sňatku nenutil. Byla jsem okouzlena jeho milostí a láskou. Je také rozumnější než většina současných mladých mužů," řekla Aurna, která nyní vychovává již dvě děti.

Akuku žije v Homa Bay na západě Keni a patří k etnické skupině, která povoluje polygamii. Podle vlastních slov se mu vždy podařilo získat každé srdce ženy, o níž usiloval.

"Vím, co jim říci, a dokáži je rozesmát. Vím, jak je přimět, aby se se mnou sblížily. Je to mé umění," sdělil pro místní deník Standard.

Akuku o sobě prohlašuje, že je rekordním obyvatelem Keni, který kdy měl tolik manželek. Kromě toho je však také přeborníkem v rozvodovosti. Tvrdí, že již oficiálně opustil pětaosmdesát žen. Některé z nich mu prý byly nevěrné.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám