Hlavní obsah

Proč se ženy a muži při výběru spodního prádla neshodnou

Novinky, ema

Spodní prádlo hraje v sexuálním životě mnoha žen i mužů významnou roli. Když chce žena muže zaujmout, téměř vždy si dá pečlivě záležet na tom, jaké spodní prádlo zvolí. Ovšem v běžném životě dá přednost v první řadě pohodlí a na extravaganci ani v nejmenším nepomýšlí. Ne tak ale muži. Ti za každých okolností požadují u partnerek sexy spodní prádlo, na pohodlí ohledy neberou.

Foto: Profimedia.cz

Muži i ženy mají na spoustu věcí zcela odlišný názor.

Článek

Tedy zkrátka a jednoduše, pokud se chystáte jít se svým partnerem vybrat spodní prádlo, nepočítejte s tím, že si odnesete kousek, jenž se bude hodit na každodenní nošení. Totiž nedávná studie, provedená módní značkou Bluebella, ukázala, že se názory mužů a žen na ideální spodní prádlo velmi liší.

Muži chtějí erotiku, ženy pohodlí

Muži totiž na své partnerce nejraději vidí prádlo erotické, a to bez ohledu na příležitost. Nejvíce by jim vyhovovalo spodní prádlo plné mašlí, samozřejmě podvazky, ozdobné pásky, podkolenky, krajky, stužky, korzety a nejraději v rudé bordó barvě nebo pak v černé. Co se týče kalhotek, muži preferují tanga, zatímco ženám nejčastěji vyhovují klasické kalhotky.

Foto: Profimedia.cz

Muži i ženy mají na spoustu věcí zcela odlišný názor

Naopak ženy preferují jednoduché spodní prádlo bez zbytečných ozdob a krajek a jejich oblíbenou barvou je pak černá, bílá nebo tělová. Také jim samozřejmě záleží na tom, aby prádlo vypadalo dobře a aby bylo zároveň pohodlné. Drtivá většina žen ale nebere při výběru ohled na partnera, řídí se spíše svými požadavky.

Foto: Profimedia.cz

Muži i ženy mají na spoustu věcí zcela odlišný názor

Kalhotky a podprsenka musí ladit

Na čem se ale obě pohlaví shodnou, je pak fakt, že by barva podprsenky i kalhotek měla být stejná. A pokud ne, minimálně by k sobě kousky měly dobře ladit.

84 procent žen se přiznalo, že má stranou set spodního prádla, který oblékají na „výjimečné” příležitosti, například tehdy, když se chystají strávit první společnou noc s novým partnerem. 84 procent žen se ale cítí sebevědoměji, mají-li na sobě spodní prádlo erotického charakteru.

Emily Bendellová ze společnosti Bluebella tedy doporučuje, aby ženy takové prádlo nenosily výhradně jen svátečně. „Proč jej nenosit s přáteli na párty nebo klidně jen tak, když je prokázáno, že jste pak daleko sebevědomější?” vznáší řečnickou otázku zadavatelka průzkumu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám