Hlavní obsah

Svítící spodní prádlo jako skvělý doplněk na party či hudební festival

Novinky, bok

Spodní prádlo je nedílnou součástí šatníku každé ženy. Podle vkusu zde najdeme odvážnější nebo naopak konzervativnější modely, krajkové, bavlněné atd. Málokterá žena má ale v zásobě podprsenku, která je ozdobena světelnými diodami. To se může nyní změnit.

BEZ KOMENTÁŘE: Módní výstřelek - svítící podprsenka

 
Článek

Ačkoli je ženské spodní prádlo většině okolí přes den záměrně skryto, je vedle praktického využití vybíráno i s ohledem na styl, který se líbí partnerovi či manželovi dané ženy.

Když se ale na toto prádlo podíváme z širokého úhlu pohledu, jedná se prakticky i přes možnost stylů, tvarů či barev stále o to samé - podprsenku a kalhotky. I ten sebeodvážnější model (například krajkový) se dá elegantně „přebít” další vrstvou oblečení, a hladovému oku širokého okolí je vše skryto.

Foto: Profimedia.cz

V nabídce je několik barevných i tvarových stylů osvětlení.

Nová push-up podprsenka navržená americkou společností Electric Styles ze zažitého standardu ale poněkud vyniká. Možná proto, že je hlavně pro ženy, které se v ní chtějí ukazovat bez potřeby dalšího svrchního oblečení, citoval server Daily Mail.

Především však vyniká svým provedením, její povrch je totiž ozdoben svítícími LED diodami, které určité ženské proporce o to víc zvýrazní a upoutají pozornost.

Foto: Profimedia.cz

Netradiční svítící spodní prádlo je možné pořídit za cenu 55 až 75 dolarů (cca 1075 až 1470 korun). Každý model je nabíjen pomocí dvou tužkových baterií, při plném nabití vydrží svítit 24 hodin.

Podle výrobců najde jejich zboží využití především na různých hudebních festivalech (případně soukromých oslavách), kde po setmění bude působit jako jistý „dekorační” prvek.

Foto: Profimedia.cz

Ze 14 různých velikostí si jistě vybere každá žena.

První modely byly na trh uvedeny již v roce 2010, v současnosti jsou v nabídce nové styly. K dispozici je celkem 14 různých velikostí podprsenek s košíčky o velikostech A až D.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám