Hlavní obsah

Probrala se z kómatu chvíli po mužově sebevraždě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PADOVA

Tragicky skončilo tento týden italské manželství, když muž spáchal sebevraždu jen pár hodin předtím, než se jeho milovaná probrala z několikaměsíčního kómatu. V pátek o případu informovala italská tisková agentura Ansa.

Foto: Vratislav Konečný

ilustrační foto

Článek

Sedmašedesátiletá Rossana Bianchettová, bývalá zdravotní sestra, upadla do hlubokého kómatu loni v září. Dvakrát podstoupila operaci, ale lékaři stále více pochybovali, že by se žena někdy mohla probrat.

Po celou dobu Rossanu v nemocnici navštěvoval její manžel, jednasedmdesátiletý Ettore Benvegnu. Když však pochopil, že ženina naděje je mizivá, rozhodnul se k osudovému kroku a ve středu spáchal sebevraždu.

Lékaři pozbyli sil na pravdu

Svůj život si vzal v garáži domu, který se nachází ve městě Padova na severovýchodě Itálie.

Jen pár hodin po jeho smrti se však Rossana z kómatu probudila. "Kde je Ettore?" byla její první slova. Lékaři v tu chvíli neměli sílu oznámit jí jeho úmrtí.

Reklama

Související témata:

Související články

Nešťastný transexuál spáchal sebevraždu

David Reimer z kanadského Winnipegu, který se narodil jako muž, se proti své vůli stal dívkou a posléze zase mužem. Sám se však nikdy necítil úplně šťastný...

Výběr článků

Načítám