Hlavní obsah

Při žádosti o ruku intimitě odzvonilo. Čím více lidí se zapojí, tím lépe

Novinky, das

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Intimní žádost o ruku se dnes již příliš nenosí. Alespoň v Americe zavládl doslova boom v organizování velkolepých akcí, do nichž se zapojují i stovky známých či zcela neznámých lidí. Dokonce existují agentury, které žádosti o ruku pořádají. Ceny takových akcí se pohybují od 300-1000 dolarů (6000-20 000 Kč). Žádost o ruku tak může být i velmi drahou záležitostí. A případné odmítnutí o to bolestnější.

Isaac Lamb zapojil do žádosti o ruku na 60 kamarádů a příbuzných

 
Článek

Hromadné žádosti o ruku jsou v kurzu a mladí Američané se předbíhají v jejich originálnosti.

K žádosti o ruku si snoubenec přizval celý orchestr

Například Portugalec João Vieira požádal svou vyvolenou, letušku Veru Silvaovou, palubním telefonem přímo během letu za účasti všech cestujících. Matt Still zase natočil žádost o ruku jako filmovou upoutávku a nic netušící přítelkyni ji nechal pustit přímo v kině.

Pohádkové překvapení také přichystal své přítelkyni Terese Esleyové mladík z Bostonu. Namísto klasické žádosti o ruku požádal neznámé lidi, kteří přicházeli k překvapené ženě na ulici a předávali jí růžové a bílé květiny. Když jich měla v náruči 300, Američan před ni poklekl a přede všemi přihlížejícími vyslovil magickou větu: "Vezmeš si mě?"

Američan přichystal své přítelkyni pohádkovou žádost o ruku

Přečtěte si také
Ženské představy o mužích se mnohdy od reality velmi liší
Soužití muže a ženy často vázne na mylných představách. Víte, jak muži sami sebe vnímají?
Více se dočtete ve čtvrteční příloze deníku Právo Café.

Reklama

Související témata:

Související články

Češi se do chomoutu neženou, nemají na to

Češi se chovají ekonomicky. Když stagnují mzdy a rostou ceny, šetří, kde se dá, a na důstojnou svatbu často nemají. I proto podle analytiků dává v Česku stále...

Výběr článků

Načítám