Hlavní obsah

Nezapomenutelná svatba? Snoubenci si řekli ano s vodními tryskami na zádech

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Newport Beach

Mnozí snoubenci si přejí, aby měli unikátní a nezapomenutelnou svatbu. Pětadvacetiletému Grantu Englerovi a jeho 26leté přítelkyni Amandě Volfové z Michiganu se to ve čtvrtek podařilo. Jako první vůbec se nechali oddat, zatímco na sobě měli vodní trysky.

BEZ KOMENTÁŘE: Originální svatba na vodních tryskách v pouhých 50 vteřinách

 
Článek

Svatební obřad, který proběhl v Newport Beach v Kalifornii, byl opravdu velmi neobyčejný. Oba snoubenci k oddávající stojící na písečné pláži dorazili přes vodu, každý z jiné strany. Vznášeli se nad hladinou díky speciálním zařízením Jetlev R200.

„Ocitnete se tak nejblíže létání. Je to nepopsatelný a úžasný pocit,“ svěřil se Grant.

Přesto ale nezapomněli ani na tradice, nevěsta měla závoj a bílý obleček, zatímco ženich dorazil v černém. Amanda navíc přistála u břehu tak, aby ji mohl k ženichovi odvést její otec.

Foto: Profimedia.cz

Na originální svatbě dvou dobrodruhů Granta Englera (25) a Amandy Volfové (26) nechyběl ani první novomanželský polibek.

Jakmile si pak dvojice mladých lidí vyměnila sliby, v tandemu se vznesla nad hladinu. Tryskami oba novomanželé utvořili ve vodě brázdy, které se spojily do tvaru srdce. Dokonce si spolu i nad vodou zatančili na šikovně vybranou píseň „Come Fly With Me“ (Poleť se mnou) v podání Franka Sinatry.

„Grant a já jsme tak trochu typ dobrodruhů a máme rádi outdoorové aktivity. Musíte takoví být, abyste udělali něco takového. Myslím, že lidé, kteří nás znají, nebyli (obřadem) překvapeni,“ přiznala v rozhovoru pro deník New York Daily News Amanda.

Reklama

Výběr článků

Načítám