Hlavní obsah

Při souloži uškrtil ženu šňůrou od telefonu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Pětatřicetiletý Joseph Micale vlastním přičiněním přišel o svou milovanou choť. Při vzrušující souloži ji totiž uškrtil na telefonní šňůře. Muž se k činu přiznal. Ačkoliv mu nejdřív hrozilo patnáctileté vězení, soud mu v pondělí vyměřil pětiletý podmínečný trest.

Foto: Petr Mráček

Grévin, Slavní mezi slavnými 2015

Článek

Podle newyorkské policie Joseph při milování omotal sedmatřicetileté Maureen šňůru kolem krku a dál s ní souložil. Nevšimnul si ale, že se jeho manželka začala dusit.

Když už nejevila známky života, snažil se Micale svůj čin zamaskovat tak, aby se policie domnívala, že žena spáchala sebevraždu. Její tělo pak zavěsil ke stropnímu trámu.

Ztráta rodiny

"Manželka a já jsme se oddávali alternativním sexuálním hrátkám, které jsme považovali za neškodné," vyprávěl později zhrzený Micale před soudem.

"Ale opravdu nešťastně se to zvrtlo. Ztratil jsem nejen ji, ale také celou svou rodinu," postesknul si muž, jehož ve čtvrtek odcitoval internetový server Star of Mysore.

Micale vychovával se svou zesnulou ženou roční dítě, které bylo nyní svěřeno do péče tety.

Reklama

Výběr článků

Načítám