Hlavní obsah

Nápadité dárky k výročí, které nemusí stát ani korunu

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Blíží se vám s partnerem výročí a vy nevíte, čím ho překvapit? Pokud zrovna nejste v pozici, kdybyste si mohly dovolit koupit dárek, který máte na mysli, pak věřte, že udělat opravdovou radost lze bez i ohledu na finanční prostředky. Daleko více se totiž cení nápad. Jak na to?

Foto: Profimedia.cz

Hezký dárek nemusí být otázkou peněz.

Článek

Výročí je za rohem a vy nevíte, čím udělat partnerovi radost, a navíc máte kvůli současné situaci hluboko do kapsy? Zapomeňte na tričko, přáníčko či polštářek s otřepaným textem a raději vsaďte na osobní dárek, který mu spolehlivě vykouzlí úsměv na tváři.

1. Překvapte ho večeří

Zapomeňte na donášku, ale i luxusní restaurace. Připravte svému milému menu podle sebe. Nemusí se přitom jednat o nic složitého. Překvapte ho předkrmem v podobě jeho oblíbených pochutin, kvalitním masem na hlavní chod a jako dezert zvolte například našlehané mascarpone s lesními plody. Nezapomeňte hezky prostřít a přichystat láhev něčeho perlivého.

2. Ruční výroba

Ačkoliv to může znít jako klišé, ručně vyráběným dárkům se nic nevyrovná. Symbolizují totiž úsilí, které jste do nich vložily. Pokud již máte nějaký koníček, jako je například kreslení, využijte toho a nakreslete svému partnerovi obraz nebo třeba veselý motiv na hrníček. Hezkým nápadem je i například vlastnoručně upletený náramek nebo třeba vzpomínkové album.

3. Naplánujte výlet

Oslavte své výročí menším nebo větším výletem podle svých preferencí. Investice do společně stráveného času se nic nevyrovná. Utužíte tím svůj vztah a zároveň si odpočinete a zažijete něco nového. Výlet můžete naplánovat do posledního detailu nebo být naprosto spontánní, záleží jen na vás. Vyrazte například na vodu, do hor nebo třeba na spa víkend. I krátký výlet se počítá.

4. Zopakujte si první rande

Vzpomínáte si na vaše první vážné setkání? Pokud ano, zkuste si ho zopakovat. Navštivte například kavárnu nebo kino, kde jste byli spolu poprvé na rande, a vytvořte si tak nový rituál. Uvidíte, že společné zavzpomínání na vaše začátky vás romanticky naladí a zažehne novou jiskru.

Než zapadne slunce aneb V čem vyrazit na rande

Styl

5. Napište mu dopis

Zapomeňte na předtištěné přáníčko a napište svému milému dopis přímo od srdce. V psaní můžete zavzpomínat na společné začátky, připomenout vtipné situace nebo mu vyznat city a napsat, za co si ho nejvíce vážíte. Uvidíte, že tento staromilský důkaz lásky rozněžní i toho největšího tvrďáka.

6. Oblékněte si něco sexy

Pokud si váš partner příliš nepotrpí na romantická gesta, potěšte ho tím, že si koupíte nové sexy spodní prádlo, které ho dozajista nenechá chladným. Během dne ho navíc můžete naladit provokativní fotkou, díky které se bude těšit na večer ještě o poznání víc.

Sexy spodní prádlo, které nedá partnerovi spát

Styl

7. Zarámujte společné fotky

V dnešní přetechnizované době si jen málokdy najdeme čas na vytištění fotek a jejich zarámování. Pravdou je, že většina vzpomínek zůstane bez povšimnutí v telefonu, a to je velká škoda. Najděte si proto čas a vyberte veselé momenty z vašeho společného života a zarámujte je do hezkých rámečků. Na zadní stranu rámu navíc můžete připsat roztomilý vzkaz nebo třeba datum, kdy a kde byla fotka pořízena.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Phubbing? Velká hrozba současných vztahů

Na jednu stranu zabíječ nudy, na druhou i vztahů. I tak lze hovořit o mobilním telefonu, který stále častěji krade naši pozornost na úkor mezilidské interakce....

Rozdíly mezi láskou a posedlostí

Láska může mít mnoho podob, to co je u některých párů normální, může být u jiných nemyslitelné. Přesto existují určité hranice, jejichž překročení může...

Jak vztahy ovlivňují naše fyzické zdraví

Láska má na naše tělo bezpochyby velký vliv. Výzkumy jasně ukazují, že silná partnerství lidem pomáhají předcházet závažným nemocem, osvojovat si zdravější...

Výběr článků

Načítám