Hlavní obsah

Nahý náměsíčník sekal na zahradě trávu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Rebeku Armstrongovou z nejmenovaného malého britského městečka vzbudil v noci neobvyklý hluk vycházející ze zahrady. Když zjistila, že manžel vedle ní neleží, šla se ven podívat, co se děje. A nevěřila svým očím - její muž klidně zcela nahý sekal elektrickou sekačkou trávník.

Článek

"Ian sekal trávník a byl úplně nahý. Nevím, jak dlouho tam byl, ale trávník byl už téměř posekaný," řekla Rebeca.

"Napřed jsem ho chtěla probudit, ale pak jsem si uvědomila, že by to mohlo být nebezpečné budit náměsíčného. Tak jsem jen vypnula sekačku a šla zpátky," popsala žena situaci. Čtyřiatřicetiletý Ian se po chvíli vrátil také do ložnice a pokojně zalehl.

Ráno nechtěl manželce věřit, když mu vykládala, co v noci prováděl. Teprve, když se po jejím naléhání podíval na svoje nohy a uviděl chodidla špinavá od hlíny, nevěřícně musel připustit, že asi celou noc v posteli neležel.

Reklama

Související témata:

Související články

Nahý jogín cvičí na veřejnosti

Kalifornský soud stáhnul veškerá obvinění proti muži, který zcela nahý provozoval jógu na turisticky frekventovaném místě v San Francisku. Rozhodnutí bylo...

Vidina pózovat nahý se důchodci vymstila

Důchodce z Německa doplatil na svou důvěřivost a přišel o vše, co měl zrovna u sebe. Vyhověl žádosti, aby pózoval nahý po boku dvou mladých žen. Ty však hbitě...

Výběr článků

Načítám