Hlavní obsah

Naháč se sprchoval u benzínky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

ONTARIO

Obyvatel Spojených států udělal pro řidiče a jejich spolucestující striptýz přímo u čerpací stanice, kde využil myčky aut a osprchoval se v ní. Informaci přinesl zpravodajský server London FP.

Foto: Kateřina Ostradecká

Do broumovského kláštera jezdí návštěvníci za prohlídkami i za kulturou. Na výběr jsou koncerty, divadelní představení či výstavy v Galerii Dům.

Článek

Policie v Ontariu zatkla devětatřicetiletého muže, který se u benzínky sprchoval v myčce určené vozidlům.

Očista před návratem domů

Podle deníku Woodstock Sentinel Review jel muž taxíkem. Řidič se kolem dvaadvacáté hodiny zastavil u stanice v Thamesfordu pro benzín, jeho spolujezdec mezitím vystoupil, svléknul se a začal se v myčce omývat. Domů se totiž chtěl vrátit čistý.

Přivolaná policejní hlídka nahého muže zadržela a zkonstatovala, že byl v silně podnapilém stavu. Jeho identita zůstala utajena.

Reklama

Související témata:

Související články

Naháč za volantem zdolává americké silnice

Po britském naháči Stephenu Goughovi, který se loni vydal napříč Velkou Británií a letos v lednu došel do cíle, přebírá pomyslnou štafetu jeho americký kolega...

Exhibicionista se vetřel na zápas snookeru

Slavnému exhibicionistovi Marku Robertsovi se v pondělí povedl další kousek. Naháč, který se v Adamově rouše předvádí na různých sportovních utkáních,...

Výběr článků

Načítám