Hlavní obsah

Na starostu se sesypaly sexuální návrhy

BUKUREŠŤ

Cristian Anghel, starosta z rumunského Baia Mare, už má dost sexuálních nabídek, které mu telefonicky činí obyvatelky města. Linku, kterou zavedl, aby si zde mohli lidé stěžovat na různé problémy, totiž začaly některé ženy zneužívat a vyzývat starostu k sexuálním hrátkám.

Foto: Anna Čelouchová
Článek

Anghelovi nyní volají zřejmě znuděné paničky, kterým je doma dlouhá chvíle a partnerské vztahy je neuspokojují. Některé mu už dokonce vyznaly lásku, jiné šly přímo k věci a bezostyšně ho vyzvaly k sexuálním hrátkám.

"Minulý týden mi volala více než stovka žen, které se chtěly se mnou milovat," svěřil se listu Libertatea nešťastný Cristian Anghel. Podotkl, že telefonní linka v žádném případě nebyla zřízena pro sexuální služby. "Číslo bylo zavedeno kvůli stížnostem, ale dámy si z něj udělaly sexuální pohotovost," postěžoval si.

"Už jsem si vyslechl mnoho vyznání lásky a některé ženy mi přímo dělaly erotické návrhy," vyprávěl starosta, který zároveň pro ženy našel dávku pochopení. "Já je chápu, ale jejich problémy by měl řešit někdo jiný, nikoli radnice," uzavřel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám