Hlavní obsah

Na milování se svým ex vzpomínají čtyři z deseti žen

Napadne to každého druhého. Co když jsem v posteli horší než můj předchůdce? Pravdivou odpověď na tuto otázku by ale neradi slyšeli čtyři z deseti mužů a tři z deseti žen. Čtyřicet procent žen a třicet procent mužů přiznává, že sex s bývalým či bývalou byl skutečně lepší a rádi by se k nim kvůli tomu vrátili.

Foto: Profimedia.cz

Čtyřicet procent žen a třicet procent mužů přiznává, že sex s bývalým či bývalou byl lepší.

Článek

„Z průzkumu vyplývá, že kolem osmatřiceti procent žen přiznává, že měly nejlepší sex svého života v předchozím vztahu. Nicméně že byla bývalá nejlepší milenkou jejich života, přiznává třicet procent mužů,“ píše britský list Daily Star.

Cituje přitom britský průzkum společnosti Lovehoney, která prodává erotické pomůcky a jež vyzpovídala jedenáct set svých klientů.

Pozitivní na výsledcích průzkumu je, že pro dvaašedesát procent žen a jednasedmdesát procent mužů jsou nejlepšími milenci současní partneři.

Pro sedm procent dospělých byl nejlepší sex života ten s první láskou. Stejný počet lidí si užil nejlepší sex kamarádem či kamarádkou, když v tom nebyly žádné emoce. A čtyři procenta považují za nejlepší sex náhodný úlet na jednu noc.

Reklama

Související témata:

Související články

Co muži touží vědět o ženách

Otázky, co opačné pohlaví chce, po čem tajně touží a co naopak nemůže vystát, trápí bez rozdílu muže i ženy. Není tak ničím výjimečným, že s některými dotazy...

Výběr článků

Načítám