Hlavní obsah

Na koncertě souložili za záchranu přírody

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NORSKO

Norský pár čelí soudnímu procesu kvůli tomu, že se při koncertě na rockovém festivalu v Norsku vysvlékl, vylezl na pódium, kde se partneři začali bezostyšně milovat. Informoval o tom místní deník Nettavisen.

Foto: RockOpera Praha
Článek

Osmadvacetiletý Tommy Hol Ellingsen a jeho o sedm let mladší přítelkyně Leona Johanssonová se sexu oddávali uprostřed vystoupení skupiny Cumshots, která kolem milujícího se páru pokračovala v hraní.

Ochrana životního prostředí sexem

Oba milenci na tom nic špatného nevidí a ospravedlňují se tím, že svou akcí chtějí přispět na záchranu tropických lesů. Partneři jsou totiž členy organizace, která propagací sexu na veřejných prostranstvích vybízí k ochraně životního prostředí.

Policie partnerům udělila pokutu v přepočtu asi 41 tisíc korun, milenci ji však odmítli zaplatit, proto byl případ předán k soudnímu projednání.

Tradiční hnutí zelených má k akcím zmiňované organizace jisté výhrady a plně se neztotožňuje s jejím počínáním.

"Nevím, jak by sex na veřejnosti mohl pomoci v práci při záchraně přírody," prohlásil Lars Lavold, šéf Norského ústavu pro záchranu tropických deštných lesů.

Reklama

Související články

Nor sestavil příručku penisů

Sexuolog Esben Esther Pirelli Benestad z Norska chystá zajímavou publikaci, podle níž budou moci muži porovnávat vlastní pohlavní údy. Příslušníci silnějšího...

Studentky si chtěly sexem vydělat na oslavu

Studentky z Norska, které letos čeká maturita, se rozhodly získat peníze na večírek tím, že uzavřely smlouvy s producenty pornofilmů. Oslavy totiž vyjdou...

Výběr článků

Načítám