Hlavní obsah

Nor sestavil příručku penisů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OSLO

Sexuolog Esben Esther Pirelli Benestad z Norska chystá zajímavou publikaci, podle níž budou moci muži porovnávat vlastní pohlavní údy. Příslušníci silnějšího pohlaví v knize najdou stovku fotografií penisů různých velikostí a tvarů, které se v zemi nejčastěji vyskytují. Informoval o tom zpravodajský server Ananova.

Foto: Aneta Přadková

Bývala škola na Kopané fungovala ve své době také jako školka.

Článek

Lékař a dobrý znalec sexuálních praktik ve své knize nabídne fotografie mužských pohlavních orgánů, které se od sebe zásadně odlišují. Jejich pomocí vytvořil osmdesát až sto různých typů penisů, kterými obyvatelé Norska mohou disponovat.

Sexuolog je přesvědčen, že jeho dílo je kompletní, a tvrdí, že každý pán v něm najde penis, který se nejvíce přibližuje právě jeho mužství.

Není divný, jen jiný

Kniha je určena zejména heterosexuálně zaměřeným osobám, které podle Benestada nemají možnost normálnost svého pohlaví s partnerem porovnat.

"Během své osmnáctileté praxe jsem musel odpovídat na mnoho otázek týkajících se právě penisu," vysvětluje odborník příčinu vzniku nové příručky.

"Plno pacientů si myslí, že jejich pohlaví je příliš malé nebo příliš hubené, ale ve skutečnosti je třeba naprosto běžné," ujišťuje sexuolog.

Reklama

Související témata:

Související články

Opilý Vietnamec málem přišel o penis

Hádka manželského páru ve Vietnamu skončila u soudu. Vietnamka Nguyen Thi Thu H se totiž ve vzteku vrhla na penis svého partnera a pokusila se mu jeho mužství...

Mužům leží na srdci mír, penis je vedlejší

Současný muž více přemýšlí o světovém míru než o svém přirození, alespoň to vyplývá z průzkumu, který provedl časopisem Glamour s internetovým serverem...

Výběr článků

Načítám