Hlavní obsah

Muž si nechá příjmení znamenající malý penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Rumun Constantin Putica, jehož příjmení v překladu znamená malý penis, vzdal svůj boj za změnu jména. Je totiž zmožen pomalostí úřadů, napsal britský zpravodajský server Ananova.

Foto: Kateřina Ostradecká

Broumovský benediktinský klášter je dominantou Broumova.

Článek

Pětačtyřicetiletý Putica je postupem úřadů rozhořčen. Už ho nebaví neustálé cestování po různých kancelářích, a tak se rozhodl, že od svého původního záměru upustí. Své jméno, byť vzbuzující u veřejnosti přinejmenším úsměv, si ponechá.

"Už jsem si zvyknul, že se lidé smějí, když slyší mé příjmení," řekl Constantin pro místní deník Libertatea. "Myslím, že s tím mohu žít," dodal rezignovaně.

List poukázal, že jeho případ není zdaleka ojedinělý. V Rumunsku je zaznamenáno 243 osob, které nesou příjmení Putica, 233 dalších se jmenuje Muia, což znamená orální sex. Jiní mají zase příjmení jako Cur (zadek), Caca (stolice) či Coi (varlata).

Reklama

Související témata:

Související články

Snaha přejmenovat kondom selhala

Jihokorejští jazykoví puristé neuspěli se svou snahou najít pojmenování pro kondom ve své mateřštině. Vždy se totiž našel někdo, kdo nesl podobné jméno a cítil...

Rodiče dali kojencům nezvyklá jména

Ve světě neustává obliba pojmenovávat novorozence podle známých skutečností, případně osobností. Jen v několika posledních dnech se narodily dvě děti, jejichž...

Výběr článků

Načítám