Hlavní obsah

Milujícím se párům nabízí večeři gratis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PEKING

Čínská restaurace nabízí jídlo na účet podniku takovému páru, který se po roce jako host vrátí a který se za tu dobu nerozejde. Informoval o tom zpravodajský server China Daily.

Foto: Jiřka Chlebovská

Přednáška UKS o Číně

Článek

Vedoucí restaurace Chen Guang´en své rozhodnutí vysvětlil, že se jen snaží o to, aby odměnil páry, které jsou schopny trvajícího vztahu.

Nabízí jim zdarma jídlo v přepočtu asi za 275 korun. "Spousta lidí dnes svého partnera neopečovává," uvedl Chen. "Zamilují se jen, aby se pobavili, proto mnohé vztahy netrvají dlouho," dodal.

S nápadem uspěl

Zákazníky, kteří navštívili jeho restauraci v Guangzhou v ulici Huadi ve čtvrti Fangcun a kteří se chtěli jeho projektu zúčastnit, nejprve vyfotografoval. Jeden snímek ponechal zamilovaným, zatímco další vystavil ve výloze svého podniku. Až dosud tak celkem nasbíral asi stovku fotografií.

Nezvyklá podpora partnerství se podnikateli osvědčila. Pyšní se například tím, že jistí milenci, kteří v jeho restauraci povečeřeli letos počátkem října, se na konci měsíce vzali. Svatební fotografie si hrdý Chen ve svém lokálu dokonce vystavil.

Avšak asi polovina dotázaných párů se odmítla nechat vyfotit. Milenci si totiž nebyli jisti, že spolu dalších dvanáct měsíců skutečně vydrží.

Reklama

Související témata:

Související články

Rumunské číšnice se začaly hromadně vdávat

Majitel rumunské restaurace je zoufalý. Číšnice, které zaměstnává, začaly v poslední době jedna po druhé podávat výpověď poté, co mezi klienty našly muže svých...

Výběr článků

Načítám