Hlavní obsah

Novomanželé uspořádali svatební hostinu ve fast foodu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Novomanželé Jason a Nina Payneovi chtěli neobvyklou, ale zároveň ne příliš extra svatební hostinu. Dlouho přemýšleli, až je nakonec napadlo, že svatebčany pozvou do restaurace rychlého občerstvení.

Foto: archiv autora

Marika Gombitová chystá "narozeninový" koncert, kde si zazpívá i řada jejích kolegů.

Článek

Ve svém oblíbeném fast foodu zarezervovali místa pro šestadvacet lidí. Podávala se křupavá kuřecí křidélka a pečená stehýnka.

Nechyběl ani americký šampus a neopomenutelná kola. Neservírovalo se jinak než na umakartových podnosech.

"Chtěli jsme prostě něco jiného," prohlásil o svatební hostině čtyřiatřicetiletý Jason, když pronášel přípitek se sklenicí studené pěnivé koly v ruce.

Podivný nápad

Nina, jeho šestatřicetiletá manželka a matka dvou dětí, vysvětlila, že s mužem nemají rádi setkání v luxusním stylu, proto se pro fast food rozhodli. "Bylo to bezva," pochválila si Nina.

Šéf místní provozovny Clint Bembridge, kde se veselka slavila, se sice divil, ale proti nápadu novomanželů nakonec nic nenamítal. "Je to určitě nezvláštnější věc, jakou jsem tady zatím viděl," uvedl.

Reklama

Související články

Novomanželům požehnali žraloci

Italský pár si k obřadu vybral nádrž pro žraloky v Oceánografickém centru v italském letovisku Cattolica na jaderském pobřeží. Partneři chtěli upozornit...

V Mexiku se konala největší svatba na světě

Více než tisícovka párů byla oddána na největší svatbě světa v obci Nezahualcóyotl na jihozápadě Mexika. Sláva se odehrála na hlavním náměstí města a údajně...

Výběr článků

Načítám