Hlavní obsah

Milenci pokutováni za orální sex na schodišti

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SINGAPUR

Muž ze Singapuru a jeho filipínská přítelkyně, kteří provozovali orální sex na schodišti v komplexu výškových budov, dostali za své nemravné hrátky pokutu každý v přepočtu 7575 korun. Ve středu o tom informovala místní média.

Foto: Pavlína Vašíčková

Komentovaná prohlídka výstavy Milana Hajdíka

Článek

Dvaatřicetiletý Aruselvan Krishnadas, který pracuje jako strážník, a o devět let starší Esmeralda Feliciano Dalidaová byli přistiženi přímo při činu. Objevil je hlídač domu, napsal list The Straits Times.

Vyzradil je hluk

Soud v úterý vyslyšel celý případ, který se stal již loni 4. června. Tehdy se milenci setkali na odpolední taneční zábavě a pak se šli navečeřet do Orchard Towers. Později se odebrali na schodiště, kde ve třetím patře začali provozovat orální sex.

Prozradil je ale jejich vlastní hluk, který přivolal hlídače. Ten jejich řádění přerušil, okřiknul je, vyzval je, aby přestali, a zavolal policii.

Milenci ještě mohou mluvit o štěstí, neboť z incidentu vyvázli s poměrně nízkými pokutami. Ta se v podobných příkladech může vyšplhat až na dvojnásobek. V horším případě může provinilec skončit na měsíc ve vězení.

Reklama

Související články

Za orální sex hrozí v Singapuru doživotí

Případ singapurského policisty, který čelí obvinění z orálního sexu, vyvolal v zemi vlnu vášní. Orální sex, narozdíl třeba od prostituce, je totiž v Singapuru...

Orální sex prožívá renesanci

Současné výzkumy odhalují u obyvatel České republiky stále větší oblibu orálního sexu, který prožívá novodobou renesanci. Zkušenosti s orálním sexem přiznává...

Výběr článků

Načítám