Hlavní obsah

Milenci a milenky jsou prý vášnivější, ale nejsou atraktivnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina podváděných partnerů se domnívá, že jejich protějšek utíká k milenci či milence, protože oni sami už nejsou tak přitažliví. Jenže podle nového průzkumu milenci a milenky ve většině případů atraktivnější nejsou. A platí to zejména u mužů, kteří podvádějí manželky a partnerky se ženami, jež nejsou pohlednější či mladší. Ale umějí lépe naslouchat a jsou také vášnivější v posteli.

Foto: Profimedia.cz

Milenky prý nejsou atraktivnější než stálé partnerky podvádějících mužů.

Článek

Z průzkumu mezi čtyřmi tisíci uživateli seznamky pro zadané nevěrníky vyplývá, že většina lidí vyhledávajících nevěru nevybírá podle vzhledu. Milenky a milenci tak nejsou atraktivnější než stálí partneři a partnerky. Navíc u mužů je to ještě výraznější.

Muži na seznamce pro zadané nevěrníky většinou podvádějí partnerku s ženami, které nejsou atraktivnější. Mladší milenku si najde jen třicet procent nevěrníků a jen pětadvacet procent ji vnímá jako atraktivnější či zajímavější než partnerku.

Muži ale přiznávají, že jejich nová milenka je ve srovnání s manželkou vášnivější, lépe naslouchá a více o ně pečuje a zajímá se.

Ženy vyhledávající nevěru mimo trvalý vztah jsou motivovány vzhledem častěji. Polovina z nich přiznává, že jejich milenec vypadá líp a má lepší postavu. Přesto si nejvíce cení toho, že jejich milenec lépe naslouchá a je vášnivější než muž, s nímž doma žijí.

„Také devět z deseti žen přiznává, že je milenec více oceňuje a více si jich váží než partner, který na ně čeká doma,“ uvedla pro deník Huffington Post Victoria Milanová, která se na výzkumu podílela.

Reklama

Související články

Jaký jste milenecký typ

Pokud jste zamilovaná, možná vás ani nenapadne, že na váš vztah může mít vliv to, jaký je váš přítel milenecký typ. Podle odborníků existuje dokonce šest...

Výběr článků

Načítám