Hlavní obsah

Milenci a milenky jsou prý vášnivější, ale nejsou atraktivnější

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Většina podváděných partnerů se domnívá, že jejich protějšek utíká k milenci či milence, protože oni sami už nejsou tak přitažliví. Jenže podle nového průzkumu milenci a milenky ve většině případů atraktivnější nejsou. A platí to zejména u mužů, kteří podvádějí manželky a partnerky se ženami, jež nejsou pohlednější či mladší. Ale umějí lépe naslouchat a jsou také vášnivější v posteli.

Foto: Profimedia.cz

Milenky prý nejsou atraktivnější než stálé partnerky podvádějících mužů.

Článek

Z průzkumu mezi čtyřmi tisíci uživateli seznamky pro zadané nevěrníky vyplývá, že většina lidí vyhledávajících nevěru nevybírá podle vzhledu. Milenky a milenci tak nejsou atraktivnější než stálí partneři a partnerky. Navíc u mužů je to ještě výraznější.

Muži na seznamce pro zadané nevěrníky většinou podvádějí partnerku s ženami, které nejsou atraktivnější. Mladší milenku si najde jen třicet procent nevěrníků a jen pětadvacet procent ji vnímá jako atraktivnější či zajímavější než partnerku.

Muži ale přiznávají, že jejich nová milenka je ve srovnání s manželkou vášnivější, lépe naslouchá a více o ně pečuje a zajímá se.

Ženy vyhledávající nevěru mimo trvalý vztah jsou motivovány vzhledem častěji. Polovina z nich přiznává, že jejich milenec vypadá líp a má lepší postavu. Přesto si nejvíce cení toho, že jejich milenec lépe naslouchá a je vášnivější než muž, s nímž doma žijí.

„Také devět z deseti žen přiznává, že je milenec více oceňuje a více si jich váží než partner, který na ně čeká doma,“ uvedla pro deník Huffington Post Victoria Milanová, která se na výzkumu podílela.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám