Hlavní obsah

Když ženy příliš touží zaujmout aneb Co muži nechtějí vidět

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V touze najít toho pravého partnera pro život je zřejmé, že se ženy budou snažit už na první pohled vyniknout a hlavně zaujmout svého vyvoleného. Většinou postačí i málo, někdy se ale stane, že svou snahu trochu přeženou. Výsledkem je pak spíše nezájem, v horším případě i odpor ze strany muže. Čeho by se měly ženy raději vyvarovat?

Foto: Profimedia.cz

Špulení rtů, především u žen, občas připomíná nějakou mezinárodní soutěž ve stylu "Kdo víc". Mužům to ale příliš atraktivní a smyslné nepřijde.

Článek

Zaujmout svého vyvoleného a dostat se do „užšího výběru” mezi konkurentkami dá nejedné ženě někdy zabrat. A tak není divu, že se mnohé fintí, voní či využívají své vnady k tomu, aby právě ony zaujaly toho muže, kterého si vyhlédly.

Někdy se to povede, jindy nikoli. A důvody mohou být někdy kruté - některé ženy se při přílišné snaze natolik přetvařují, případně pitvoří, že výsledkem je jen větší nezájem ze strany muže.

Server Askmen na základě průzkumu mezi muži sestavil přehled několika věcí či situací, které pro muže při seznamování či později ve vztahu nejsou příliš atraktivní ani smyslné, jak ženy mnohdy mylně předpokládají.

Špulení rtů 

Určitě už jste si na nejedné fotce (nejen) slavné ženy všimly, jak špulí na fotografa pusu, jako by šlo o život. Některým to přidává na smyslnosti, většině však ne. Podle obyčejných mužů, kteří takové vzezření hodnotili, spíše připomínají našpulené rty nějaké neatraktivní zvíře - povětšinou kachny.

A tak se není čemu divit, že se schůzce s ženou, která se tímto způsobem snaží nějak zaujmout, raději vyhýbají.

Nadmíra parfému

Jak muži sami přiznávají, přirozená ženská vůně je pro většinu přitažlivá sama o sobě. Samozřejmě proti trošce parfému nic také nenamítají, nesmí se to ale přehánět. Pokud totiž už z dálky žena připomíná svým odérem situaci, kdy na sebe vylila veškerý obsah nějaké lahvičky, aby zaujala, dosáhne jediného - muži se jí budou obloukem vyhýbat.

Šišlání, dětinské chování 

Některé ženy se ve vztahu nechají někdy natolik unést, že na svého partnera šišlají a pitvoří se před ním jako malé děti. Byť muži snesou hodně, tohle už je i na ně příliš.

Nedobytné ideály

Říká se, že muži milují, když dělá žena drahoty a nekývne na první schůzku, kterou jí nabídne. Někteří nejspíš ano, ale většinou to končí naopak, že už žádná další schůzka nebude.

Hraný orgasmus, nadměrné zvukové projevy 

Řada žen je přesvědčena, že muži vyloženě milují, když se partnerka při sexu nebojí projevit a nestydí se za své city. To je jistě pravda, ale nic se nemá přehánět. Jak muži svorně tvrdí, pokud žena při milování sténá, místo aby ležela bez jediné známky emoce, je to dobře, nemusí to ale slyšet i sousedi přes ulici.

Podobné je to i s předstíráním orgasmu. K tomu se většinou ženy uchylují, aby partnera potěšily. Když to dotyčný nezjistí, je to možná k užitku, nemělo by to být ale pravidlem. Mnozí muži totiž při zjištění (a někteří na to opravdu přijdou), že jejich partnerka nedosáhla vyvrcholení, cítí pocit vlastního selhání, a jejich vlastní uspokojení jde v tu chvíli stranou. Raději prý budou ochotni vyslechnout, co mají dělat, aby jejich partnerka byla spokojena.

Reklama

Související témata:

Související články

Jak se chovat na prvním rande

Pozvání na první schůzku s někým, koho shledáme atraktivním, je pro většinu z nás velmi stresující záležitostí. Jestliže vám na prvním rande záleží, bylo by...

Jak zlepšit své šance při svádění ženy

Mezi lidmi panuje všeobecný názor, že mnozí muži nemají většinou problém svádět ženy. Možná to tak je, ale realita vedle toho nabízí ještě jednu, rozšířenější...

Výběr článků

Načítám