Hlavní obsah

Ind se rozvedl se spící manželkou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DILÍ

Ortel nad spící manželkou vynesl jistý obyvatel Indie muslimské víry. Aniž by mladičká žena cokoliv tušila, třikrát pronesl výrok "rozvádím se". Informoval o tom internetový server Ananova.

Foto: Techmania Science Center

Kultovní snímek Jindřicha Poláka promítne plzeňská Techmania ve svém 3D Cinema na den přesně 53 let od jeho premiéry.

Článek

V době, kdy Firdause odpočívala hlubokým spánkem, třicetiletý Shahzad Alam vniknul do domu jejích rodičů, kde 14letá dívka přebývala, a před rodinou se s ní rozvedl.

"Po svatbě Firdause bydlela u nás. Doufala, že si pro ni manžel přijde a odvede ji k sobě. Nikdy se tak ale nestalo," vypověděl otec dívky s tím, že sňatek byl uzavřen letos v červenci po sedmiletém namlouvání.

Rodinný bojkot

V reakci na mužovo jednání zástupci tamní komunity vyzvali obyvatele ke společenskému bojkotu celé Alamovy rodiny.  

"Jsme rozčíleni zahanbujícím manželovým jednáním," prohlásil Mohammad Ismail, vedoucí rady komunity a dodal, že se nyní obává o budoucnost mladé Firdause.

Reklama

Související témata:

Související články

Rozvod mu přinesl štěstí ve hře

Randy Flatcher z americké Indiany už myslel, že jeho život pozbyl smyslu. Stíhala ho jedna tragédie za druhou, než teprve dva dny po rozvodu s nevěrnou...

Rozvod dohnal zoufalého muže k otravě

Devětatřicetiletého obyvatele vietnamského města Ho Chi Minh naprosto zdrtil rozvod. Měsíc po něm v beznaději zabil syna a zároveň spáchal sebevraždu....

Výběr článků

Načítám