Hlavní obsah

Co by si ženy při milování chtěly užívat častěji

Novinky, bok

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pochopit chování a myšlení žen je pro řadu mužů celoživotní úkol. I proto někdy vzniká celá řada nedorozumění či trapasů, které vztah dvou lidí zbytečně komplikují. Platí to i v sexu. Jakkoli se mužům může zdát, že svou partnerku dostatečně uspokojují, vždy se najde něco, čeho by si ženy rády užívaly o něco více.

Foto: Profimedia.cz

Polibky jsou jednou z věcí, které by si chtěly ženy při milování užívat častěji.

Článek

To, že sex není jen o tom, dostat se co nejrychleji k „cíli“, vědí muži i ženy. A proto i někteří muži už dávají pozor, aby alespoň někdy nechyběla nějaká předehra, která by dokázala ženy dostatečně naladit na tu správnou vlnu.

Jenže i přes jejich snažení a pocity, že dělají pro milostný vztah s partnerkou vše potřebné, se najdou věci, které by mohli dělat ještě lépe, respektive častěji. Ženy jsou jednoduše náročnější, co se milování týče.

Server Eligible magazine přinesl přehled věcí, na kterých by pánové mohli ještě trošku zapracovat.

Větší úsilí při svádění 

Po několika letech společného života a mnoha večerech či dnech strávených milováním ženy zvláště ocení, když si jejich partner dá trošku práce se sváděním. Při návalu touhy je pravda, že si lidé nedávají záležet na předehře a jdou rovnou na věc, za běžných okolností je ale vhodné si dát trochu záležet, například při přípravě romantického prostředí (svíčky, oblíbené víno, hudba atd.).

I malé gesto naznačuje, že partner má snahu si společné chvilky užít co nejvíc a stejně to chce dopřát i partnerce.

Líbání během milování 

Součástí sváděcího procesu je i velmi oblíbené líbání. To se ale postupem času ze vztahu vytrácí, což především ženy nenesou zrovna dobře. A vědí proč. Líbání všeobecně je jedním z nejintimnějších sexuálních aktů. Pokud se provozuje i během milování, prožitek ze sexu je prý ještě intenzívnější a emocionálně procítěnější, a to pro oba partnery, uvádí server.

Větší prostor na předehru

Jak již bylo zmíněno, předehra před samotným sexem je požadavkem u mnohých žen. A muži to vědí. Jejich časový standard vymezený na předehru ale není podle žen dostatečný. Pro řadu dam je kvůli lepšímu prožitku při samotném pohlavním styku lepší, když ještě předtím dosáhnou orgasmu jinou cestou. Díky vyvrcholení budou totiž již mnohem více vzrušeny a pohlavní styk si tak užijí o to více.

Komplimenty 

Většinou jsou to muži, kteří v posteli vyžadují komplimenty či hodnocení svého výkonu (samozřejmě jen v pozitivním směru). I ženy jsou ale rády, když je partner za „výkon“ pochválí, a slastné hekání či výkřik „joooo“ se k tomu rozhodně nepočítají.

I muž by měl být schopen a hlavně ochoten ženě přiznat, co se mu líbí, když partnerka dělá. I on si pak sex samotný užije o to víc a žena bude též spokojena.

Reklama

Související témata:

Související články

Pravidla moderního svádění

V době moderních technologií je vše jinak, než na co jsme byli zvyklí v letech minulých. Ale na to už si spousta lidí zvykla. Pokud ale dnes budete hledat...

Proč mají ženy sklony k bisexualitě

Ženská sexuální identita je v některých případech ovlivňována romantickými představami s osobami stejného pohlaví. U žen je pravděpodobnost bisexuality dokonce...

Výběr článků

Načítám