Hlavní obsah

Čerstvě ženatý farmář si zničil penis

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BUKUREŠŤ

Čerstvě ženatý muž z Rumunska, který se živí jako farmář, si při přenášení těžkého vaku se zrním zranil svůj pohlavní orgán. Přestože lékaři dělali, co mohli, jeho penis zůstane s největší pravděpodobností nefunkční.

Článek

Dvaapadesátiletý Gheorghe Popa z Galati právě skládal pytle s obilím do stodoly. Při pohledu na svou pětadvacetiletou ženu Loredanu, která opodál věšela prádlo, se zarazil, aby si mohl vychutnat pohled její ladné křivky.

Ve chvíli, kdy pocítil vzrušení, mu jeden z vaků upadl tak nešťastně, že zavadil o jeho ztopořený penis. Popraskaly mu šlachy a vazy. V nemocnici se lékaři snažili jeho orgán zachránit.

"Byla to podivná nehoda. Musel vytrpět hodně bolesti," uvedl ošetřující lékař Nicolae Bacalbasa. "Učinili jsme pro něj, co bylo v našich silách, ale už nikdy nebude moci svůj penis k sexuálním účelům používat," uzavřel lékař.

Reklama

Související témata:

Související články

Lékaři přišili Indovi uříznutý penis

Indickým lékařům ze státu Uttar Pradéš se podařilo zachránit mužův pohlavní orgán, který pacientovi za trest uřízla jeho manželka. Informoval o tom internetový...

Výběr článků

Načítám