Hlavní obsah

Americká nevěsta se nabízí na prodej i s domem

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

DENVER

Osmačtyřicetiletá Deborah Haleová z Denveru ve státě Colorado se rozhodla za každou cenu najít manžela. Podala proto inzerát, v němž nabízí k prodeji svůj dům. Nový majitel bude moci ocenit i jeho vybavení, Haleová se totiž s domem nabízí jakožto nevěsta.

Článek

Dům se nachází v prestižní čtvrti Denveru a je postaven ve stylu z počátku minulého století. Haleová inzerát podala prostřednictvím internetové aukční síně eBay. Jakožto vybavení popsala i sebe. Zájemce tak kromě nemovitosti získá i nevěstu.

Deborah hledá muže mezi 40 a 60 lety, který by s ní chtěl strávit zbytek svého života. "Pokouším se originálním způsobem potkat nového muže, třeba zrovna bude tím pravým," uvedla Haleová.

Žena již obdržela asi šedesát odpovědí. Některé z nich byly velmi "milé a povzbudivé". "Ženy mi píšou, abych do toho šla. Muži zase, že nechtějí dům, ale mě," reagovala Deborah. Její inzerát je platný až do následujícího svátku zamilovaných.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám