Hlavní obsah

Americká babička šéfovala prostitutkám

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

WASHINGTON

K velkému překvapení dospěla policie v americkém New Jersey při rozplétání sítě prostituce. Tu totiž podle vyšetřovatelů měla vést osmdesátiletá Vera Tursiová, která je ve svém věku považována za jednu z nejstarších kuplířek ve Spojených státech.

Článek

Policisté již při prvním telefonickém kontaktu s Tursiovou jali podezření, že žena bude vyššího věku, neboť ve sluchátku bylo slyšet, jak špatně dýchá. Když se pak dozvěděli její skutečný věk, byli šokováni.

V obdobném rozpoložení byli i její sousedé, které nikdy ani nenapadlo, že by Vera mohla činit něco nezákonného. "Je mi dvaaosmdesát a ani ve snu by mě nenapadlo, že bych mohla něco takového dělat i já," podivila se jedna ze sousedek Elizabeth Chaseová.

Hrozí jí pětiletý trest

Policisté se domnívají, že Tursiová všechno řídila ze svého malého, ale pěkného dvoupokojového bytu. Klientům nabízela dívky za 160 dolarů (asi 4 tisíce korun). Z vydělané částky si pak 60 dolarů (1500 Kč) nechala pro sebe, zbytek připadl její "svěřenkyni".

Vyšetřovatelé sdělili, že Tursiová se ke své organizaci zcela dobrovolně přiznala. Dokonce doplnila, že roli šéfky sítě s prostitutkami převzala po své dceři, která před několika lety zemřela. Bude-li Tursiová z kuplířství uznána vinou, hrozí jí odnětí svobody až na pět let.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám