Hlavní obsah

104letý únosce si po padesáti letech vzal svou 65letou oběť

Novinky, Ananova

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

OMOA

Potkala ho, když jí bylo patnáct let. On, vyzrálý čtyřiapadesátník k ní zahořel láskou a na konec se vzali, téměř na den přesně za padesát let poté, co spolu začali žít. Zní to jako příběh ze špatné červené knihovny? Omyl - veselka skutečně před několika dny v honduraském městě Omoa proběhla. Své ANO si tam řekli Lucio Cruz (104) a Concepcion Hermandesová (65).

Článek

"Přiznávám se, že jsem Concepcionu tehdy doslova z domu jejího otce ukradl. Nemohl jsem prostě bez ní žít," vysvětlil vytvoření zvláštního páru novomanžel.

A že si dávali s veselkou na čas? Tak to vysvětlil tamějšímu deníku Las Ultimas Noticias jednoduše: "Hlavně ženě moc záleželo, abychom spolu žili řádně i před Bohem. Chtěl jsem, opravdu chtěl, ale nějak mi to těch padesát let nevycházelo. Teď už je vše v pořádku," kál se pokorně Lucio.

A pilo se a hodovalo, stoly se prohýbaly, vesničané tancovali - přesně tak, jak to ná svatbě má být. Jen příbuzných z nevěstiny strany moc nepřišlo - únos dívky se totiž v těchto končinách zpravidla dlouho neodpouští.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám