Hlavní obsah

Ženy se  v plodných dnech krášlí více než obvykle

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SACRAMENTO

Aniž by o tom ženy přemýšlely, ve svých plodných dnech svého cyklu mnohem více pečují o svůj vzhled. Mnohem lépe se oblékají, pečlivě se líčí, a aniž by to mnohdy tušily, lákají tak muže k tomu, aby je oplodnili.

Článek

Odborníci z University of California sledovali třicítku žen ve věku mezi osmnácti a sedmatřiceti roky. Fotografovali je v různých dnech v měsíci od ovulace k ovulaci. Jiní dobrovolníci pak hodnotili, na kterých snímcích dotyčné vypadají atraktivněji. Muži označili jako přitažlivější ty fotografie, které byly pořízeny v době maximální plodnosti žen.

"Je to první studie prokazující fakt, že ženy svou plodnost otevřeně demonstrují svým zevnějškem," míní kalifornští vědci.

Ačkoli jsou ženy zadané, mají tendenci oblékat se atraktivně. Jejich počínání není ovládáno vůlí, ale spíše pudově a hormonálně. Jsou naprogramovány tak, aby se nalákaly co nejvíce mužů.

Reklama

Související témata:

Související články

Svěží image změní i pohled na svět

Touha něco na sobě změnit se objevuje poměrně často. Většinou je ale spojena jenom s nějakou menší úlitbou, třeba novými střevíčky nebo přistřiženými vlasy....

Výběr článků

Načítám