Hlavní obsah

Zamilujte si trendy bardot topy. Jsou romantické a sexy

Novinky, Linda Humlová

Co se skrývá pod názvy off shoulder, cold shoulder či bardot? Trendy topy se spadlými rameny, které odhalují klíční kosti a jemné linie šíje. Oblékněte si je pokaždé, když se chcete cítit pohodlně, ale přesto žensky. Jaký si vybrat a s čím ho kombinovat?

Foto: Profimedia.cz

Vlevo herečka Nathalie Kelleyová, uprostřed a vpravo modelka Emily Ratajkowski

Článek

Topy se spadlými rameny si zamilovaly ženy po celém světě, celebrity nevyjímaje. Příkladem může být modelka Emily Ratajkowski, která na ně nedá dopustit. Důvod je prostý, tyto topy nepůsobí prvoplánově sexy, ale přesto odhalují kůži a vybízejí tak k nejrůznějším fantaziím.

Další výhodou je to, že se dají velmi snadno kombinovat a hodí se jak na odpolední zařizování, tak na večírek s přáteli či romantické rande. Stačí k nim jen zvolit ten správný spodek.

Při kombinování se spolehněte na základní módní pravidlo, podle kterého je sázka na jistotu kombinovat volnější top s úzkými kalhotami, a naopak obepnutý hořejšek s volnějším spodkem. Pouze tak docílíte neskryté elegance a nebudete vypadat příliš prvoplánově sexy.

Foto: Profimedia.cz

Herečka Kate Beckinsaleová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski v oranžovém topu s žabičkováním

Foto: Profimedia.cz

Byznysmenka Olivia Palermová

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowski v proužkovaném bardot topu

Jaký si vybrat?

Co se týče samotného výběru, záleží jen na vás. Na prvním místě by samozřejmě mělo být složení. Pokud totiž plánujete nosit top v tropech či na dovolené, je lepší zvolit ten z přírodního materiálu. Vhodná je například bavlna, ještě lepší variantou je ale chladivý len.

Po módní stránce nic nezkazíte, pokud sáhnete například po volném bílém bardot topu, který je nadčasový a skvěle se kombinuje například s denimem. Na festivaly či romantické schůzky se zase hodí volnější červené modely, které můžete doplnit černými slimkami.

Foto: archiv firem

1. F&F, 399 Kč. 2. Esprit, 749 Kč. 3. F&F, 749 Kč. 4. H&M, 749 Kč. 5. H&M, 799 Kč

V obchodech můžete narazit rovněž na off shoulder topy s nejrůznějším zdobením. Místo flitrů ale raději volte střídmou eleganci v podobě volánků, malých knoflíků či mašlí na rukávech.

Foto: archiv firem

1. Zara, 899 Kč. 2. Bershka, 149 Kč. 3. Zara, 299 Kč. 4. H&M, 899 Kč. 5. Bershka, 199 Kč

Může se vám hodit na Seznamu:

Reklama

Související články

Leopardí sukně čtyřikrát jinak

Leopardí vzor je stejně jako i ostatní zvířecí vzory opravdu trendy. Pokud nevíte, jak ho zakomponovat do svého šatníku, inspirujte se celebritami a pořiďte si...

Pohodlné podpatky aneb Objevte kouzlo klínků

Sháníte pohodlné letní boty, které opticky prodlouží vaši postavu, ale zároveň vás v nich nebudou bolet nohy? Pak je načase si pořídit nesmrtelné sandálky na...

Výběr článků

Načítám