Hlavní obsah

Zahalte se do barev podzimu díky trendy kabátům

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Každý rok se na ostře sledované Týdny módy, které probíhají v Londýně, Paříži, Miláně a New Yorku sjedou nejvýznamnější „trend-setteři” (ti, kteří udávají módní styl) z celého světa. Zatímco na přehlídkách jsou k vidění modely na nadcházející sezóny, návštěvníci předvádějí to nejlepší z aktuálních trendů. Inspirujte se naším výběrem toho nejlepšího z ulic hlavních měst módy.

Foto: Profimedia.cz

Podzimní móda vás bude bavit.

Článek

Pestrobarevný podzim zavání velkou dávkou inspirace, co se kombinování barev týče. Vybrali jsme pro vás nejžhavější odstíny, které se letos na podzim nosí a poradíme vám, jak je kombinovat.

Barvy podzimu

Výrazný kabát je letošním „must-have” kouskem. Pokud jste podzimní teplý typ, vyberte si takový, který bude v barvě spadaného listí. Pro špetku extravagance si můžete pořídit kanárkově žlutou variantu, která vypadá skvěle v kombinaci s černou barvou. Nebo vsaďte na lichotivou oranžovou, kterou můžete pohodlně sladit s hnědou kabelkou a botami.

Foto: Profimedia.cz

Výrazné barvy rozzáří každý outfit.

Zase ta červená

O tom, že červená barva je hvězdou letošního podzimu, jsme již psali. [celá zpráva]

S uplynulými módními akcemi máme dojem, že to, co naše skříň zoufale potřebuje, je právě červený kabát, který vypadá skvěle snad ke všemu. Pokud si na takto výrazný kousek netroufáte, můžete jej nahradit červenými šaty, které schováte pod dlouhý béžový kabát. Tato kombinace ve stylu chytré horákyně, kdy zvenčí budete působit elegantně, a po vysvléknutí z kabátu neodolatelně sexy, je letos opravdu v kurzu!

Foto: Profimedia.cz

Červená barva působí velmi žensky.

Jemná růžová

Opakem výrazné červené je pastelová růžová, která se tento rok také dočkala svého uznání. Kromě „chlupatých” kožíšků, které jsou pokaždé středem pozornosti všech fotografů, byly na přehlídkách a v ulicích k vidění i monochromní outfity, které působí velmi minimalisticky a módně.

Foto: Profimedia.cz

Růžová barva sluší jak blondýnkám, tak brunetkám.

Zářivé doplňky

Londýnská móda z ulic nás baví. Místní dámy totiž dokazují, že i jednoduché oblečení se dá pomocí výrazných doplňků přetvořit na opravdovou trendy záležitost. Jen se podívejte, co dokážou křiklavě růžové balerínky v kombinaci s béžovým kabátem a klasickou bílou košilí, nebo oranžové psaníčko ve spojení s ležérními modrými kalhotami.

Skvělým příkladem, jak si dodat trochu pařížského šarmu, je i pestrobarevný šátek, který ozvláštní jakýkoli jednoduchý outfit. U nás vítězí v kombinaci s béžovou.

Foto: Profimedia.cz

Doplňky, které povýší každý outfit.

Reklama

Související články

Výběr přehlídek z newyorského týdne módy

Fashion Week v americkém New Yorku je obecně považován za jeden z nejvýznamnějších. Po Londýně, Miláně a Paříži je totiž jediným významným týdnem módy, který...

Výběr článků

Načítám