Hlavní obsah

Hitem letošního roku je červená barva, k vidění je na přehlídkách i v ulicích

Novinky, Linda Humlová

Je svůdná, tajemná, ikonická i trendy. Řeč je o červené barvě. Letos je doslova horkým hitem a objevuje se na všech přehlídkách i v módních časopisech po celém světě. Důkazem toho byl i newyorský Fashion Week, jehož návštěvníci zpravidla sahali při výběru oblečení právě po této barvě.

Foto: Profimedia.cz

Newyorský streetstyle ovládla červená barva.

Článek

Červená sluší snad každé ženě, nejlépe ovšem vynikne na brunetkách. Dámy se díky ní cítí více žensky, na muže působí doslova jako magnet. I přesto, že se jedná o výraznou barvu, dá se kombinovat poměrně snadno. Nechte se inspirovat modely z přehlídek i newyorských ulic.

Kalhoty

Červené kalhoty jsou divokou kartou na módním poli. Nosí se volné, upnuté i ty s volány. Můžete k nim zvolit černý rolák nebo obyčejné bílé tričko, a přesto budete vypadat mimořádně stylově a trendy. Módní experimentátorky pak mohou vsadit na monochromní look.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku

Na podzimní a zimní období se také skvěle hodí svetr s červeným vzorem, který využijete i na vánoční posezení a večírky. Nejlépe vypadá v kombinaci s černou koženou sukní. Troufnete si?

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku

Šaty

Červené šaty jsou vyzývavé. Obzvláště to platí pro modely, které jsou upnuté na tělo. Pokud chcete být za femme fatale, outfit dolaďte pouze střídmějšími doplňky.

Volnočasovou alternativou do teplejšího období jsou rozevláté rudé šaty, které můžete směle kombinovat se sandálky, možností jsou i černé punčochy a baleríny.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku

Doplňky

Pokud je na vás rudá barva příliš výrazná, můžete si s ní vyhrát pouze na doplňcích. Červená kabelka dodá každému outfitu šmrnc, rudé lodičky pak působí proklatě sexy! Kombinovat je můžete jak s neutrálními barvami, jako je bílá, šedá, černá či hnědá, tak s výraznými, jako je modrá či lahvově zelená.

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku

Foto: Profimedia.cz

Streetstyle z New Yorku

Reklama

Související články

Pusťte do svého šatníku nesmrtelné proužky

Proužky patří mezi módní stálice. Hodí se takřka ke všemu, skvěle vypadají na univerzální volné košili, stejně tak na ležérních kancelářských šatech. Nebojte...

Jak nosit znovuobjevené nášivky

Nášivky letos zažívají comeback, jinak tomu nebude ani na podzim a v zimě. Ozdobené kraťasy, denimové mini a tílka postupně odcházejí a na scénu přicházejí...

Výběr článků

Načítám