Hlavní obsah

Z šatníku supermodelky Emily Ratajkowski

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Emily Ratajkowski je nejen módní ikonou, ale i hlasem feminismu a genderové rovnosti v showbyznysu. Její sebejistý a odvážný přístup k módnímu stylu z ní činí osobnost, která inspiruje mnoho žen po celém světě. Jaké kousky převažují v jejím šatníku?

Foto: Profimedia.cz

Emily Ratajkowski

Článek

Emily Ratajkowski se narodila 7. června 1991 v Londýně, ale vyrůstala v Kalifornii. Její kariéra začala prudce stoupat po roce 2013, kdy se objevila ve videoklipu k písni „Blurred Lines“ od Robina Thicka a Pharrella Williamse.

Tento počin jí otevřel dveře do světa modelingu a filmu. Emily rychle získala status supermodelky a objevila se na obálkách předních módních časopisů.

Jedním z nejvýznamnějších momentů v kariéře byla její role v dramatu „Gone Girl“ (2014) režiséra Davida Finchera, kde si zahrála po boku herce Bena Afflecka. Tato role nastartovala její hereckou kariéru a Emily se pak objevila i například v romantické komedii Jsem božská nebo v dramatu Zloději a lháři, kde ztvárnila hlavní roli.

Jak vypadají současné „It girls“, které kralují světu módy

Styl

Módní styl Emily Ratajkowski

Emily Ratajkowski, jež na sociálních sítích vystupuje pod přezdívkou „Emrata“, sleduje jen na Instagramu přes 30 milionů lidí. Důvodem jsou nejen lechtivé fotky, ale také její módní styl, který je směsicí provokativních módních kousků a aktuálních módních trendů.

Není proto divu, že její styl oslovil i nespočet módních značek a návrhářů, kteří s ní spolupracují. V čem je její styl jedinečný?

  1. Sebevědomě sexy: Emily má sebevědomí, a to se promítá i do jejího stylu. Často nosí odhalující šaty, crop topy a odvážné kombinace, jež zvýrazňují její smyslnost a podtrhují křivky jejího těla.
  2. Elegance a minimalismus: Emily preferuje jednoduché a čisté linie, které zdůrazňují její přirozenou krásu. Na slavnostní události nejčastěji nosí splývavé šaty, jež podtrhnou její siluetu.
  3. Náklonnost k retro stylu: Supermodelka ráda inklinuje k retro módním trendům. Často si obléká vintage kousky a kombinuje je s moderními prvky, čímž vytváří unikátní kombinace. Nejčastěji se inspiruje módou 90. let, a kombinuje tak například volné kalhoty s krátkými upnutými crop topy.
  4. Kvalitní kabelky a boty: Emily je známá svou sbírkou luxusních kabelek a bot. Značky jako Chanel, Dior a Versace jsou častými hosty v jejím šatníku. S oblibou sahá po kovbojských botách, které nosí ke krátkým šortkám, ale i elegantním dlouhým šatům.

Ať už jde o její módní výběr na červeném koberci, nebo o každodenní uliční styl, Emily Ratajkowski neustále překvapuje svou schopností zkombinovat eleganci a smyslnost. Její styl je jako ona sama – nezapomenutelný a provokativní, a to ať už se chystá na nákupy, nebo do vyšší společnosti.

MBPFW: To nejlepší z tuzemského týdne módy

Styl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám