Hlavní obsah

Z šatníků hvězd: Stylové kabáty

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ranní mrazíky už nejsou ničím výjimečným a teploty klesají stále níže. Je proto nejvyšší čas pořídit si nový kabát, který zahřeje, je stylový a vydrží ve vašem šatníku dlouhá léta. Inspirujte se street stylem celebrit.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Palermová.

Článek

Chcete se inspirovat nejnovějšími trendy? Stačí nahlédnout do šatníku celebrit. Ty totiž často spolupracují se známými módními domy a oblékají jejich nejnovější kolekce. Jaké kabáty mají ve svých skříních?

Modelka Emily Ratajkowská si sice potrpí zejména na sexy modely, ale když se ochladí, nejraději sahá po teplých oversized svršcích. Ve svém šatníku má mnoho péřových bund, které nosí zejména na cvičení, do společnosti pak volí klasické kabáty ve snadno kombinovatelných barvách.

Inspirujte se například černobílým modelem s texturou, který se skvěle doplňuje se zimní garderobou.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowská.

Skvěle vypadá také nadčasový béžový model pod kolena, který hraje do noty s elegantním, ale také streetstylovým stylem oblékání. Skvěle vypadá například v kombinaci s bílým rolákem a modrými džínami.

Svůj look doplňte po vzoru Emily kozačkami pod kolena, které jsou letos opravdu trendy a nahradily modely nad kolena.

Osvojte si pravidla oblékání podle Alexy Chungové

Styl
Foto: Profimedia.cz

Modelka Emily Ratajkowská.

Velkým letošním trendem je také kůže. Kromě kožených šatů, sukní, ale třeba také halenek se do módy opět vrátily i kožené kabáty, kterou jsou sice těžké, zato ale báječně drží teplo.

Kromě klasických černý modelů se nosí i ty barevné. Inspirujte se modelkou Rosie Huntington-Whiteleyovou, která vsadila na cihlově červený model v délce nad kotníky.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Rosie Huntington-Whiteleyová.

Pokud si potrpíte na boho styl oblékání, pak vás možná potěší, že v kurzu jsou také klasické letecké bundy podšité teplým beránkem. Noste tu svou společně s klasickými modrými, lehce rozšířenými džínami nebo třeba s květovanými šaty a dlouhými kozačkami jako tanečnice Ashley Robertsová.

Vojenská khaki: Barva, kterou si zamilujete

Styl
Foto: Profimedia.cz

Tanečnice Ashley Robertsová.

Pokud vás nebaví klasické modely v neutrálních barvách, můžete se porozhlédnout i po kabátech ve výrazných odstínech, které si zamilovala mimo jiné i modelka Olivia Palermová.

Výrazné modely totiž dodají každém outfitu na promyšlenosti. Stačí si k nim obléknout dobře sedící džíny a kvalitní jednobarevný svetřík. Vsadit také můžete na vzorovaný kabát. Nadčasově působí například skotská kostka nebo třeba vzor kohoutí stopy.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Palermová s hotelovou dědičkou Nicky Hiltonovou.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Olivia Palermová.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Podzimní inspirace podle modelky Iriny Shaykové

Čtyřiatřicetiletá Irina Shayková je úspěšná modelka a tvář hned několika luxusních módních značek. Za pozornost stojí i její unikátní módní styl. Romantické...

Trendy kotníčkové boty do každého počasí

Pokud byste si měla vybrat jedny boty, které vás budou provázet celým podzimem, vsaďte na šněrovací obuv v pánském stylu. Ta je horkým trendem letošní sezony...

Výběr článků

Načítám