Hlavní obsah

Podzimní inspirace podle modelky Iriny Shaykové

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Čtyřiatřicetiletá Irina Shayková je úspěšná modelka a tvář hned několika luxusních módních značek. Za pozornost stojí i její unikátní módní styl. Romantické dívčí šaty u ní totiž nečekejte. Mnohem radši Irina obléká kožené bundy a vojenské boty.

Foto: Profimedia.cz

Irina Shayková

Článek

Drsná holka

Volánky, rozevláté bílé halenky a květovaný potisk budete u Iriny hledat marně. Tato světově známá modelka si potrpí spíše na kousky inspirované pánským šatníkem.

Těsných šatů a lodiček na podpatku si totiž na mole užije až dost, a proto v běžném životě nejraději obléká oversized modely a boty bez podpatků. Ráda nosí kožené bundy, které nejčastěji kombinuje s volnými džínami a trendy těžkými šněrovacími botami. Občas dokonce sáhne i po maskáčovém overalu.

Sukně Irina v oblibě příliš nemá. Pokud si ji ale obleče, nejspíše celkový look zdrsní pomocí již zmíněné kožené bundy nebo oversized mikiny.

Foto: Profimedia.cz

Spíše než romantické šaty uvidíte na Irině vojenské boty.

Ve své kůži

Oblečení z kůže je nadčasový trend, do kterého se vyplatí investovat. Kůže je totiž materiál se skvělými hřejivými vlastnostmi, a navíc je odolný a s roky získává na patině.

Pořiďte si například po vzoru Iriny kožený baloňák v koňakové barvě, který se báječně hodí k černému, ale i třeba modrému oblečení. Skvěle zahřeje také kožená péřová bunda. Odvážnější pak mohou sáhnout po koženém kalhotovém kostýmu, ve kterém budou ozdobou každé společenské akce.

Kožená mánie. Žhavý trend letošního podzimu

Styl
Foto: Profimedia.cz

Z materiálů si oblíbila kůži.

V jedné barvě od hlavy až k patě

Monochromní look je sázkou na jistotu a své o tom ví i Irina. Nejčastěji ji potkáte oblečenou celou do černé, bílé či béžové barvy. Občas se ale nebojí odvázat a sáhne i po modelu ve výrazném barevném odstínu, jako je třeba kanárkově žlutá.

Foto: Profimedia.cz

Oblečení ve stejném barevném tónu

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Kožená mánie. Žhavý trend letošního podzimu

Jedním z největších letošních trendů je kůže ve všech podobách. A čím více, tím lépe. Celokožené outfity byly k vidění na všech důležitých přehlídkách...

Inspirujte se vždy stylovou Olivií Palermovou

Američanka Olivia Palermová je nejen modelka a herečka, ale také úspěšná byznysmenka. Jejím největším zájmem je ale móda. Často ji proto potkáte na týdnech...

Výběr článků

Načítám