Hlavní obsah

Z šatníku herečky Jessicy Bielové

Novinky, Linda Humlová

Osmatřicetiletá Jessica Bielová je uznávaná herečka známá například z filmů Iluzionista či Lekce neslušného chování. Kromě bohaté filmografie stojí za pozornost i její vytříbený vkus. Inspirujte se jejími hvězdným stylem, kterému nechybí smysl pro detail.

Foto: Profimedia.cz

Jessica Bielová

Článek

I v zimě stylově

Většina z nás má tendenci se v zimě zahalovat do tmavých barev a s módou si příliš hlavu neláme. To se ale netýká Jessicy Bielové, která se svým stylem ráda experimentuje, a když už vsadí na tmavý kabát, tak ho ráda ozvláštní alespoň barevným doplňkem v podobě rukavic, čepice či bot.

Elegantní alternativou ke kabátům je také pelerína, kterou můžete obléci k jakémukoliv silnějšímu svetru. Celek doplňte po vzoru Jessicy džíny, boty na podpatku a výraznou kabelkou.

Foto: Profimedia.cz

Ráda svůj outfit podtrhne zajímavým detailem.

Běžný den podle Jessicy

Obyčejné dny plné pochůzek se nevyhýbají ani slavným. Na jaký outfit sází Jessica, když se chce cítit pohodlně a stylově zároveň? Nejčastěji jsou to volné boyfriend džíny, které s oblibou kombinuje s basic tričkem, kašmírovým svetrem či mikinou v neutrální barvě. Často také přehodí oblíbený křivák a na nohy nazuje pohodlné tenisky v bílé či černé barvě.

Módní inspirace pro ženy po padesátce: Cindy Crawfordová

Styl
Foto: Profimedia.cz

Streetstyle v podání Jessicy Bielové

Mix stylů

S létem nastává čas rozevlátých sukní i šatů a jinak tomu není ani v případě Bielové. Přestože v zimě sahá spíše po elegantním a klasickém oblečení, v létě dává přednost boho stylu, a často ji proto potkáte ve vyšívaných topech či kouscích se zvířecím potiskem. Malé kabelky nahrazuje těmi oversized a nohy nejčastěji obouvá do jednoduchých páskových sandálků či mokasín.

V případě, že ji čeká veřejné vystoupení či důležitá akce, pak opět sahá po ženských modelech v čele s vypasovanými šaty, kostýmky a boty na podpatku.

Foto: Profimedia.cz

V létě sází na eleganci i boho styl.

V záři reflektorů

Jessica Bielová i její manžel hudebník a herec Justin Timberlake jsou často hosty různých slavnostních galavečerů a jiných společenských akcí. Pro tyto příležitosti herečka nejčastěji sahá po minimalistických nepřekombinovaných modelech, které ale díky svému střihu či výrazné barvě vůbec nepůsobí nudně. Mezi její oblíbené barvy patří bílá, zlatá či béžová. Všechny skvěle podtrhávají hereččinu přirozenou krásu, která nepotřebuje umocňovat nákladnými šperky či výrazným make-upem.

Foto: Profimedia.cz

Ve společnosti patří vždy mezi nejlépe oblečené ženy.

Reklama

Související témata:

Související články

Trendům vládnou puntíky. Naučte se je nosit

Puntíkovaný vzor zažil svůj velký comeback již minulý rok a letos tomu nebude jinak. Puntíky se totiž objevily hned v několika kolekcích světoznámých módních...

Výběr článků

Načítám