Hlavní obsah

Vykročte vstříc jaru v novém přechodném kabátu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První jarní den už je za dveřmi, a to je ten správný čas na to odměnit se po dlouhé zimě kabátkem, který vás bude bavit. Kdy jindy pustit do svého šatníku veselé odstíny než nyní?

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Camel Active

Článek

Není žádnou novinkou, že jarní móda je plná barev. Dost bylo dlouhých šedých kabátů a černých bund. Než se teploty vyšplhají ke dvaceti stupňům, pořiďte si na přechodné období stylový kabátek nebo lehkou bundu v pastelových barvách, které jsou hitem sezony.

Pokud jste zastánkyněmi klasické elegantní módy, vsaďte na nadčasový trenčkot v béžové barvě. Nosit ho můžete jak do práce společně s botami na podpatku, tak na volnočasové procházky po městě s bílými teniskami a volnými džínami.

Foto: archiv firem

Zleva: Trenčkot, H&M, 1299 Kč. Kabát, H&M, 1299 Kč. Vlněná košile, H&M, 3999 Kč. Prošívaná bunda, H&M, 999 Kč. Kabelka, s.Oliver, 1399 Kč.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Hermès

Jak se z čelenek do vlasů stal opět hit sezony

Styl
Foto: archiv firem

Zleva: Vatová bunda, H&M, 1799 Kč. Kabát, Reserved, 999 Kč. Kabát, Marks & Spencer, 1799 Kč. Kabát, Marks & Spencer, 1999 Kč. Kabátek, s.Oliver, 2199 Kč. Šála, Wittchen, 1495 Kč.

Trenčkotový střih navíc vynikne na všech postavách, díky volnému stylu a stažení páskem, který vykouzlí siluetu přesýpacích hodin. V případě, že vám karanténa vykouzlila nějaké ty vrásky na tváři, pořiďte si módní bundičku ve světle růžové, modré nebo mátové barvě.

Foto: archiv firem

Zleva: Béžový trenčkot, Cellbes, 2299 Kč. Béžový trenčkot, s.Oliver, 3999 Kč. Kabát, Marks & Spencer, 1999 Kč. Kabátek, s.Oliver, 9599 Kč. Ledvinka, Wittchen, 1359 Kč

Elegantní béžové kotníčkové boty do suché zimy

Styl
Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Hermès

Všechny tyto barvy dokážou skvěle omladit. Nebojte se vystoupit ze své komfortní zóny! Mladší ročníky zase mohou vsadit na dlouhé vlněné nebo prošívané košile, které jsou trendem letošního jara a skvěle se kombinují.

Foto: archiv firem

Zleva: Černý trenčkot, Cellbes, 2299 Kč. Trenčkot z umělé kůže, Marks & Spencer, 2799 Kč. Černý kabátek, Cellbes, 1399 Kč. Bunda, s.Oliver, 2499 Kč. Boty, Gino Rossi (prodává CCC), 1899 Kč. Kabelka, s.Oliver, 1699 Kč.

Foto: archiv firmy

Vlněný košilový kabát, Marks & Spencer, 4599 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Říká se, že styl je věčný a trendy pomíjivé, ale někdy se i trendy kousky mohou stát nadčasovými. Příkladem mohou být kabelky. Zatímco minulý rok byly v módě...

Výběr článků

Načítám