Hlavní obsah

Jarní kabelky, které nedáte z ruky

S prvním jarním dnem přichází také obměna garderoby. Pokud jste již vytřídila svůj šatník a zbylo vám v něm místo, odměňte se novou kabelkou ve výrazné barvě. Tipy na trendy kousky, ale i osvědčené klasiky naleznete v článku.

Foto: archiv firmy

Kabelky, CCC, 1699 Kč za kus

Článek

Nepodceňujte sílu doplňků. Jen ty totiž dokážou dovést každý outfit k dokonalosti. Pokud vám v šatníku chybí kabelka, která by si rozuměla s jarní garderobou, poohlédněte se po světlých modelech.

Sázkou na jistotu jsou béžové kousky, které báječně doplní jakýkoliv světlý, ale i barevný look. Skvěle vypadají také pudrové, krémové či bílé modely. Noste je společně s klasickým baloňákem nebo kabátkem v pastelové barvě.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3890 Kč. H&M, 599 Kč. Wittchen, 2649 Kč. s.Oliver, 1399 Kč. H&M, 899 Kč. Wittchen, 5099 Kč

Foto: archiv firmy

Kabelka, PBG, 4400 Kč

Skvěle vypadají také kabelky ve výrazných barvách, jako je žlutá, oranžová, modrá nebo zelená. Ty můžete buď sladit se svým outfitem, nebo jimi ozvláštnit svůj jednoduchý model složený ze samých basic kousků.

Vykročte vstříc jaru v novém přechodném kabátu

Styl

Pokud jste milovnice šatů, vsaďte na tzv. „top handle” model, tedy kabelku, která se drží v ruce. Kompromisem mezi sportovním a elegantním stylem je pak „crossbody” kabelka, která má delší popruh a nosí se křížem.

V případě, že potřebujete, aby vaše kabelka pojala notebook nebo střední nákup, vsaďte na tzv. „shopper”.

Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Lindex, 399 Kč. Wittchen, 2719 Kč. Matt & Nat (prodává Urbanlux), 3590 Kč. Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2590 Kč. H&M, 599 Kč. Furla, 10 900 Kč

Foto: archiv firmy

Kabelka, Mybelka, 1890 Kč

Co se týče trendů, letos letí zejména klasické elegantní tvary a prošívání. Módní jsou také zajímavé popruhy. Barevná škála se upíná k pastelovým odstínům.  Převažují jemné barvy v čele s mentolovou, šeříkovou, žlutou a pudrově růžovou. V módě ale také zůstávají klasické neutrální odstíny, jako je černá, bílá či béžová.

Zaměřeno na: Trendy kabelky roku 2021

Styl
Foto: archiv firem

Zleva nahoře: Matt & Nat (prodává Urbanlux), 2790 Kč. H&M, 749 Kč. Cocinelle (prodává Eobuv), 6869 Kč. Deichmann, 649 Kč. s.Oliver, 1399 Kč. s.Oliver, 1399 Kč

Foto: archiv firmy

Kabelka, Folbeur, 7900 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám