Hlavní obsah

Obohaťte svůj šatník o kousky v pastelových barvách

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za sladkostmi už nemusíte do cukrárny. Nalaďte se na sladkou pastelovou vlnu ve vašem šatníku a nechte se zlákat něžnými tóny světle růžové, bledě modré, banánové, levandulové, mátově zelené nebo pastelové žluté.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, F&F

Článek

Pastelové barvy patří ke každoročním jarním hitům a jinak tomu není ani letos. Nemusíte hned nakupovat celý nový šatník, stačí vybrat pár pastelových kousků, které rozzáří nejen váš šatník, ale také vás samotnou.

Můžete je nosit společně a docílit tak trendy monochromatického looku, nebo si vyberte jeden kus oblečení, který doplníte neutrálními odstíny, jako je bílá, béžová či šedá.

Foto: archiv firem

Sako, C&A, 1398 Kč. Kalhoty modré, C&A, 798 Kč. Tričko, C&A, 250 Kč. Halenka, C&A, 550 Kč. Svetr, Lindex, 999 Kč. Kabelka, C&A, 398 Kč. Kalhoty, C&A, 798 Kč

Jak si vytvořit kapsulový šatník

Styl
Foto: Profimedia.cz

Oscar de la Renta

Foto: archiv firem

Sako, H&M, 999 Kč. Kalhoty fialkové, H&M, 999 Kč. Boty, Deichmann, 999 Kč. Košile, s.Oliver, 2199 Kč. Tričko, s.Oliver, 799 Kč. Kalhoty růžové, s.Oliver, 1699 Kč. Sukně, s.Oliver, 1699 Kč

Skvěle vypadá například pastelový kalhotový kostým, který můžete nosit společně s lodičkami a bílou halenkou do práce nebo tričkem s nápisem a s teniskami kamkoliv se vám zachce.

Pro dámy, které si potrpí na svou ženskost, se zase báječně hodí midi šaty v šeříkové nebo pastelově citronové barvě. Doplňte je šik balerínami, klasickým trenčkotem a velkými slunečními brýlemi ve stylu Grace Kellyové!

Foto: archiv firem

Zleva: zavinovací šaty Cellbes, 2299 Kč. Lindex, 1299 Kč. Lindex, 799 Kč. Mini šaty, H&M, 599 Kč. Mikina, Lindex, 799 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Reserved

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Reserved

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Móda inspirovaná britským stylem

Skupiny Beatles, Queen, ikonická filmová postava Jamese Bonda či královská rodina. Také je vám britská kultura blízká? Pak se inspirujte i tamějším klasickým...

Výběr článků

Načítám