Hlavní obsah

Vsaďte na červenou barvu a buďte nepřehlédnutelná

Červená je v kurzu a není proto divu, že je k vidění v kolekcích mnoha módních značek. Líbí se vám tato barva, ale nevíte, po jakém kousku sáhnout nebo jak ho kombinovat se svým stávajícím šatníkem? Naučíme vás, jak na to.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Mango.

Článek

Chystáte se na společenskou akci, kde chcete být středem pozornosti? Vsaďte na odvážnou červenou barvu, díky které vás nikdo nepřehlédne. Vyberte si například tmavě červené úpletové šaty obepínající postavu, které samy o sobě tvoří celek, a proto odpadá starost s kombinováním. Stačí je doplnit černými punčocháčemi a kotníkovými botami.

Podzimní móda podle vévodkyně Kate

Styl

Skvělou volbou je také červený svetřík, který přitáhne pozornost směrem k horní polovině těla. Je proto ideální volbou pro ženy, které mají postavu typu hrušky a chtějí odlákat pozornost od silnějších hýždí a stehen.

Svetr noste buď s klasickými černými džínami, nebo vsaďte na koženkové kalhoty či legíny, v případě, že sáhnete po prodlouženém svetru pod hýždě.

Foto: archiv firem

Šaty, Lindex, 799 Kč. Svetr, H&M, 1299 Kč. Kabelka, Folbeur, 11 500 Kč. Lodičky, Högl, 4299 Kč. Podprsenka, Lindex, 599 Kč

Foto: archiv firmy

Zleva: kabát, 2299 Kč. Košile, 899 Kč. Svetr, 1299 Kč. Vše Mango

Na večer pak vyměňte svetr za rudou halenku a zkombinujte ji s výraznými, ale přesto minimalistickými zlatými šperky. Skvěle vypadají například výrazné prsteny nebo trendy kruhy do uší.

Foto: archiv firmy

Šperky značky 27Jewelry, za kterou stojí Lenka Kerlická.

Pokud se v takto výrazné barvě necítíte, můžete kouzlit i s doplňky. Neutrální barevnou paletu skvěle doplní červená kabelka nebo lodičky.

Sebevědomí zase nakopne rudé krajkované prádlo, které je sice skryté pod oblečením, ale své majitelce přinese pocit výjimečnosti.

Foto: archiv firem

Šaty, Zuzana Kubíčková, 23 600 Kč. Svetr, H&M, 599 Kč. Rukavice, Zuzana Kubíčková, 2700 Kč. Podprsenka, Lisca, 1079 Kč. Kalhotky, Lisca, 519 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Lindex.

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Inspirujte se barevnou módou z ulic Londýna

Od 16. do 21. září probíhal v Londýně týden módy. Přehlídky známých módních návrhářů a značek přilákaly davy stylových žen z celého světa. Inspirujte se jejich...

Výběr článků

Načítám