Hlavní obsah

Vítejte v uměleckém ateliéru aneb Zamilujte se do rozevlátých šatů

Novinky, Linda Humlová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Zveme vás na exkurzi do výtvarného ateliéru, kde voní sochařská hlína a akvarelové barvy. Inspirujte se rozevlátou módou umělců a zamilujte se do pohodlných kousků, které vás budou provázet na jaře i v létě. Nemusíte být výtvarnicí, abyste se stala svou vlastní múzou.

Foto: archiv firmy

Oblečení, Pietro Filipi. Ilustrační foto

Článek

Zamilujte se s námi do představy o volnomyšlenkářských umělkyních, které celé dny a noci tvoří, aby pokryly náklady na své prosklené ateliéry s původními parketami.

Staňte se jednou z nich a pořiďte si rozevláté šaty, které věrně odrážejí jejich životní přístup nebo vsaďte na praktický overal, který se hodí k malířskému plátnu stejně dobře jako na procházky do města.

Foto: archiv firem

Šaty růžové, H&M, 999 Kč. Šaty cihlové, Orsay, 1199 Kč. Halenka, Orsay, 699 Kč. Brýle, Zara, 799 Kč. Sandálky, CCC, 1499 Kč

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pietro Filipi

Jarní inspirace podle zpěvačky Ashley Robertsové

Styl
Foto: archiv firem

Šaty, Pietro Filipi, 7990 Kč. Body, Etam, 1219 Kč. Boty, Deichmann, 899 Kč. Kalhoty, Pietro Filipi, 3490 Kč. Halenka, Orsay, 549 Kč

Siluetě vládne volnost a nespoutanost, kterou občas můžete zkrotit pomocí tenkého pásku. Co se týče materiálů, zapomeňte na umělá vlákna, a raději vsaďte na ta přírodní, jako jsou bavlna či chladivý len. V oblečení z těchto látek totiž hravě vydržíte celý den.

Svůj outfit nezapomeňte oživit doplňky v přírodních tónech. Na nohy nazujte béžové či hnědé kožené sandálky a denní nezbytnosti schovejte do minimalistických kabelek či vaků v neutrálních tónech.

Foto: archiv firem

Overal, Orsay, 1199 Kč. Sukně, Pietro Filipi, 3990 Kč. Top, Pietro Filipi, 2490 Kč. Pláťenky, Toms (prodává Urbanlux), 1450 Kč. Sandály, Orsay, 499 Kč

Foto: archiv firem

Top, Etam, 769 Kč. Boty, CCC, 1499 Kč. Sukně, Nila, 2990 Kč. Náušnice, H&M, 249 Kč. Kabelka, Zara, 549 Kč.

Foto: archiv firmy

Ilustrační foto, Pietro Filipi

Foto: archiv firmy

Šaty, Nila, 2290 Kč

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám