Hlavní obsah

V New Yorku vybírali nejkrásnější svatební šaty vyrobené z toaletního papíru

Novinky, lin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Hledáte svatební šaty, ale žádné pro vás nejsou ty pravé? Inspirovat se můžete v americkém New Yorku, kde proběhl již 13. ročník soutěže svatebních šatů, které jsou vyrobeny z toaletního papíru. Letos vyhrál model, který zdobily stovky drobných motýlů. Poznáte, že představované šaty nejsou z látky?

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: V New Yorku vybírali nejhezčí svatební šaty z toaletního papíruVideo: Reuters

 
Článek

Vítězkou aktuálního ročníku velkolepé soutěže se stala matka dvou dětí Kari Curlettová. Ta se svou róbou zvítězila mezi ostatními 1577 modely a vyhrála hlavní cenu v podobě deseti tisíc amerických dolarů (necelých 224 tisíc korun).

„Skoro jsem to nedokázala,” říká Curlettová, která šaty šila po večerech poté, co své děti uložila ke spaní.

„Na půli cesty jsem myslela, že přestanu, plakala jsem a přemýšlela, co dál. Bylo toho na mě už hodně, ale pak přilétl na naši zahradu motýl a sedl mi na ruku. Tehdy jsem si řekla, to je ono, a našila na šaty 1500 drobounkých motýlů,” dodala vítězka pro agenturu Reuters.

Dvacet nejlepších modelů bude následně darováno prostřednictvím firmy Ripley's Believe It or Not! nevěstám, které přišly o své šaty vinou náhlého bankrotu známého svatebního salónu Alfred Angelo.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám