Hlavní obsah

Úspěšná česká topmodelka byla ozdobou přehlídky značky Chanel

Novinky, Linda Humlová

V úterý 6. října se v pařížském Grand Palais uskutečnila přehlídka značky Chanel jaro/léto 2021 pod taktovkou kreativní ředitelky Virginie Viardové. Na mole nechyběla ani česká modelka Barbora Podzimková.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Přehlídka Chanelu na Týdnu módy v PařížiVideo: Reuters

 
Článek

Přehlídka se uskutečnila již tradičně v samotném centru Paříže ve výstavním pavilonu Grand Palais, který si zamiloval dnes již zesnulý návrhář Karl Lagerfeld a pravidelně tento prostor proměňoval podle své fantazie.

Současná kreativní ředitelka značky Virginie Viardová se rozhodla jít v jeho šlépějích a proměnila pavilon z roku 1900 na minimalistické bílé molo, kterému dominovala velká písmena, která tvořila název Chanel. Inspirací jí byl známý nápis Hollywood v Los Angeles.

Kenzo: Příběh Japonce, který přepsal pravidla módy

Styl

Ostatně inspirací pro vznik celé kolekce se staly právě herečky, které musí vypadat vždy dokonale a upraveně, jelikož na ně všude číhají dychtiví bulvární fotografové.

V kolekci proto nechybí krásné dlouhé róby, módní overaly, ale také oblečení na pochůzky běžného dne či slušivý župan na doma.

Foto: Profimedia.cz

Přehlídka značky Chanel

Mezi modelkami, které šly přehlídku, nechyběla ani mladá česká kráska Barbora Podzimková, která se na mole pro tuto značku objevuje pravidelně. Na sobě měla variaci na kostýmek složený z blazeru a krátkých saténových kraťasů.

Viditelná byla snaha o omlazení značky v podobě trička s potiskem. Nechyběly klasické doplňky v podobě dlouhých perel a klasických sandálů na nízkém podpatku.

Foto: Profimedia.cz

Modelka Barbora Podzimková

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Související články

Streetstyle z hlavního města módy

Koncem září proběhl v Paříži týden módy. Kromě přehlídek známých luxusních značek stojí v hlavním městě módy za pozornost samotné outfity návštěvnic této...

Výběr článků

Načítám