Hlavní obsah

Téměř devadesátiletá nevěsta se stala internetovou senzací

Novinky, ema

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Millie Taylor Morrisonová nebyla tradiční nevěstou. Své druhé „ano” se rozhodla říci pětaosmdesátiletému Haroldu Morrisonovi týden po svých šestaosmdesátých narozeninách. Ve svůj velký den zůstala věrná oblíbenému stylu a oblékla nádherné fialové šaty s květovaným kabátkem, které si sama navrhla. Stylová, téměř devadesátiletá žena, se tak okamžitě stala internetovou senzací.

Foto: Profimedia.cz

Millie Taylor Morrisonová se vdala především kvůli svému náboženskému vyznání. Přiznává, že po svatbě je šťastnější než kdykoli předtím. Ilustrační foto

Článek

Millie Taylor Morrisonová žila se svým prvním manželem dlouhých 40 let, v roce 1992 bohužel ovdověla. Několik let poté se znovu shledala se svým nynějším manželem Haroldem, který byl hostem už na její první svatbě v roce 1952.

Po několika letech se znovu potkali poté, co Harold začal chodit do stejného kostela. „Už v kostele se mi líbil. Moc se mi líbilo, jak se obléká, to mám na mužích ráda.“

Když Harold onemocněl, Millie a další členové církve jej navštívili, a byla to právě Millie, která mu nabídla další pomoc. I potom, co se muž uzdravil, nepřestal se pár vídat. O osm let později muž ale znovu onemocněl a nebyl schopný se sám o sebe postarat.

„Tehdy jsem se ho zeptala, jestli by raději nechtěl bydlet se mnou, než aby šel do domova důchodců, a on řekl, že rozhodně,“ vypověděla Millie pro časopis People.

Po roce se Harold uzdravil a Millie si uvědomila, že ačkoli ho miluje, nemůže ho nechat jen tak žít v jejím domě, zejména kvůli vnukům a vnučkám a také kvůli křesťanské víře, která neschvaluje nesezdaný svazek. „Proto jsme se rozhodli, ač na sklonku našich životů, že chceme být párem i v očích Božích.“

Svatba se konala 16. října 2016 v New Jersey a přihlíželo jí 200 hostů z řad rodiny a přátel. Vnukové a vnučky novomanželů uspořádali posvatební párty.

„Není to typický příběh, většina babiček se nevdává, lásky se totiž vzdají. Je ale úžasné vidět, jak se tito dva milují. Jejich svatba byla nádherná. Harold byl plný emocí, dokonce si i trochu poplakal,“ řekla jedna z vnuček.

Svatební šaty netypické fialové barvy si nevěsta sama navrhla. Nechala se slyšet, že levandulová a fialová jsou její nejoblíbenější barvy a po ušití šaty zcela odpovídaly jejím představám.

Několik dní po svatbě Millie řekla, že se toho příliš nezměnilo, přesto je ale šťastnější než kdykoli předtím.

A jaké jsou rady ženy, bývalé modelky, která čtyři roky před jubilejní devadesátkou vypadá naprosto skvěle? „Vždy jsem používala africké shea máslo, hydratační krém, nikdy jsem nepila a nekouřila. Naopak jsem se snažila o správnou životosprávu a dostatek pohybu,” uvedla slavná nevěsta.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám